• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    musim říct, že po téměř dvou dekádách hraní Bethesda her by mi nevadilo, kdyby ve Starfieldu byl keybind na "zahoď poslední píčovinu co jsi omylem sebral" :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI:
    Link Lodge Workbenches (craft direct from unlimited storage) at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1537
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    CLAVEN: No prave :) a ja se pokousim neskakat jen tak vesmirem, ale resit vse tak jako kdyby tam nebyl fast travel prakticky kdykoliv kamkoliv. A potom se vse na jednom miste dost hodi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imo tz boxz v lodgi nejsou propojenz s craft stationama (zatimco personal inventory a ship cargo jo) - nicmene taky tam nechavam valnou vetsinu tezkejch komponentu
    L4MA
    L4MA --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SWALLOW2: to neviem, ale môžeš si tam odniesť všetky mats z lode na jeden slow walk výlet :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    CLAVEN: A da se tam craftit i ze zdroju v lodi? To byl vlastne duvod proc jsem zacal prestavovat lod, abych tam mel vsechen crafting …
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: v basemente Lodge sú všetky crafting stanice a nekonečný storage box.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    REDSNAKE: No jo :) pan z vyssi spolecnosti. Ja jsem cikan s velkou lodi 😂
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hosi neblbnete, nemuzu si vyskakovat. Prej hned prestav lod. Musim prvne splatit hypo na barak. Dik za rady
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    REDSNAKE: Prestavet lod jde za par desitek tisic a vejde se ti tam min trojnasobek. A 185 v inventari mas take hned.
    To prestaveni lodi mne teda bavilo velmi 👍
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Na základním Frontieru jdou dvě skříňky, jsou teda na většině lodi, obojí vždy relativně blízko pilot sedadla - ta Cargo je na 450. Ale i to je málo, já si to upravil na 1500 a taky po chvilce plný. Většinu dlouhodobě zabírají resources. Člověk nikdy neví, kdy to bude potřebovat, že :(
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: postav neco takovyho, a misto bys mel mit chvili vyreseny. :)

Starfield's ungodly hallway spaceship has already been dethroned by the Borg cube, which hangs in the air the same way bricks don't | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/starfields-ungodly-hallway-spaceship-has-already-been-dethroned-by-the-borg-cube-which-hangs-in-the-air-the-same-way-bricks-dont/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: Dik, to jsem hledal. Snad je storage lodi propojena s craftingem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    REDSNAKE: naproti skrince imho je pristup ke cargu lodi
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    N4RC0T1C: To jsem nezkousel ale fakt tam neni naka moznost tov cely lodi nekam ulozit kromty dkrinky kapitana kde se vejdou doslova dva obleky?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    REDSNAKE: a keď to hodis v lodi na zem, zmizne to?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jako… mohl bych k tomu mit asi tak tunu vyhrad ale najednou koukam ze jsem v tom za prvni den hrani utopil deset hodin ani jsem nemrknul…

Jenom - kam ze mam davat vsechen ten loot? Furt beham pretizenej protoze tady je lepsi puska, pistole, oblecek a stary chci prodat. Snazim se levěovat i nosnost, ale nic moc a v lodi jsem nasel uloznej prostor na par kilo?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: skoda, akorat jsem nejakymu turistovi, co si delal na planete selficka odletel s jeho lonswordem, kompletne vybavenym vsema craft stationama (akorat ma teda jen 200 cargo:p)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: Asi jsem natvrdlej ale fakt to nechapu. Na mape vidim lokaci kde si mam s postavou promluvit, chytnu smer, bezim a nikde nic. Po nejaky dobe zjistim ze musim nejakym metrem prejet do jineho “distriktu”. Treba to nekdo omoduje, prijde mi to zmatecne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam