• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Cetli jste info k dnesnimu patchi? V patchi samotnem sice asi nic moc zajimaveho neni, ale do snad blizkeho budoucna slibuji zajimave veci. Viz screen.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Na Piloting skill challenge staci sestrely v simulatoru
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Nevím, mám jich pořád 20+, takže jsem to neřešil.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TRAGED: Tak dobrý, v jedný části mise potřebuju nějaký počítačový kód. Bohužel jsem ho nezískal, jelikož počítač byl uzamčen a já jsem u sebe v tu dobu neměl žádný dickpic.
    Nedá se náhodou dickpic craftit, nebo jen nalézat a kupovat?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Není to dev cache, ale sklad obchodníka v enginu. Vlastně obdobnej trik jako metro v F3.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BEARDY: Starfield je Always Has Been Meme: The Game

TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Nemáš nejspíš splněn nějaký křik před tím. Podobné jsem hledal bin na železo v Cydonii a pak zjistil, že se mi žádné nezapocitalo a musím natezit znovu.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Když jsme u těch zabugovanejch questů... Nedaří se mě dokončit úkol s klonama na Crucible... Všechny dveře do objektů jsou inaccessible.
    Zkoušel jsem jen tak pro srandu začít masakr a NPC se kterými potřebuji mluvit pak z budov vyběhli, což je mě pak ale k ničemu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    redsnake nebud drama queen, nikdo tu nic komplet nespoileruje. to ze budes na zemi hledat pixely nebo obchazet kameny a najdes developer cache neni spoiler a hotovo. :)

Skyrim Invisible Chests: How to Find These Infinite Loot Locations – GameSkinny
    https://www.gameskinny.com/tips/skyrim-invisible-chests-how-to-find-these-infinite-loot-locations/
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Spoiler: Starfield je RPG
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    REDSNAKE: Takze kdyz ti nekdo napise … nezacinej ten a ten sidequest, je zabugovanej, nejde splnit … tak to chces do spoiler tagu, protoze si na to chces prijit sam?

Ale protoze to asi neni tema, jehoz vyresenim zachranim aspon 10 zivotu, tak se z dalsi debaty omlouvam :):)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Herní mechanikou myslím "Když uděláš xy, dostaneš yx". Ne že mi někdo "vyspoileruje" Ve Starfieldu se lítá vesmírnou lodí a střílí puškou enemáci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SWALLOW2: já teda nevím kde vzniklo, že spoilery jsou jen příběhový. Spoiler je imho i herní mechanika nebo exploit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kocicko ve skafandru ty to vidis!
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    REDSNAKE: Souhlas, ja to nevim, ale predpokladam, ze on to videl, vyzkousel a tudiz vi, ze to je chyba … pokud to chyba neni a je to soucast pribehu tak beru zpet a spoiler by dat mel.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SWALLOW2: Jak poznáš z toho co napsal že to je cheat? Jak víš, že za tím není nějaká interakce NPC, skrytej vtípek nebo cokoliv?

Mě to teda jako spoiler přijde, ale pro mě za mě, vyspoilerujte si to tady klidně komplet .)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    BOBESH: Souhlas, kdyz nekdo chce pouzit cheat (coz tohle asi je) tak at si ho pouzije, kdo nechce tak se na to vykasle.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :O
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    co tohle? nsfw? :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    L4MA: asi jo. kazdej kdo by to cetl, tak by chtel vedet, co tam najde. takhle je jasny o co de no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam