• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SWALLOW2: já teda nevím kde vzniklo, že spoilery jsou jen příběhový. Spoiler je imho i herní mechanika nebo exploit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kocicko ve skafandru ty to vidis!
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    REDSNAKE: Souhlas, ja to nevim, ale predpokladam, ze on to videl, vyzkousel a tudiz vi, ze to je chyba … pokud to chyba neni a je to soucast pribehu tak beru zpet a spoiler by dat mel.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SWALLOW2: Jak poznáš z toho co napsal že to je cheat? Jak víš, že za tím není nějaká interakce NPC, skrytej vtípek nebo cokoliv?

Mě to teda jako spoiler přijde, ale pro mě za mě, vyspoilerujte si to tady klidně komplet .)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    BOBESH: Souhlas, kdyz nekdo chce pouzit cheat (coz tohle asi je) tak at si ho pouzije, kdo nechce tak se na to vykasle.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :O
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    co tohle? nsfw? :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    L4MA: asi jo. kazdej kdo by to cetl, tak by chtel vedet, co tam najde. takhle je jasny o co de no :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    glitche bych teda do spoiler tagu nedaval.

BOBESH: ale mohl bejt rafinovanjesi a napsat jen ""If you go to Akila City, look in a puddle in front of the store, Shepherds." :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)) mno treba se k tomu nekdo jeste vyjadri. me to prijde jako nesmysl davat zrovna toto do spoiler tagu
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: No, mě to teda přijde jako zásadní spoiler, když někde můžeš získat věci z obchodu zdarma. Třeba by si na to chtěli lidi přijít sami, co?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Na tohle fakt spoiler tag nepotřebuješ. Není to nic, co by ti prozradilo část příběhu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: Cože? Tak zkus přemejšlet chvíli, třeba na to přijdeš sám.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    REDSNAKE: a proc?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: tag spoiler by neuškodil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    uz ste cetli o louzi? :))

"If you go to Akila City, look in a puddle in front of the store, Shepherds.

You can get all the store’s inventory for FREE."
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: me teda mnohem vic sere Sam. Nebo spis teda ta jeho dcera, furt mele ty stejny sracky porad dokola, pateticke je to az hruza, chvili jsem ho mel na lodi a musel jsem je zas vysadit pac to uz se fakt nedalo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Myslím, že špeciálne kvôli Sarah si postavím malý outpost na tej najzastrčenejšej ľadovej prdeli vesmíru, akú nájdem, nedám tam vôbec nič produktívne, len jeden hab so štyrmi holými stenami, nazvem ho GULAG a pridelím ju tam.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: tak hraj Mass Effect alebo Star Wars alebo ktorúkoľvek sci-fi hru plnú alienov
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam