• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HONCKA: ja to chápem, mňa to tiež rozčuľuje. Ale potom, čo som sa v Bratislave snažil vybrať 1000 euro z 10 bankomatov to tak nejak chápem ako prvok reality :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    N4RC0T1C: ono nemusí mít nekonečně peněz, ale aby si měl po ruce obchodníka, kterej minimáně je schopnej vykoupit to co neseš
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: myslím T by to malo byť (klasika fallout/Skyrim rest/wait)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Tak čas jsem v té hře nějak nezaregistroval, ale díky. Zkusím se podívat. Já zkoušel akorát jako letět na jiné hvězdy a vrátit se a to ne vždy fungovalo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: Jo, to mě taky nepotěšilo, že ty vodní potvory zkoumáš z hladiny, nebo, hůř, že břehu
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HONCKA: NJN, lenže potom by si mal iný zástup ľudí, pre ktorých to je immersion breaking.
    A tiež to asi nabúra ekonomiku hry, keď môžeš u jedného obchodníka predať loot za milión .
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: Hm, tak tam ještě nejsem. A hodně jsem se zapotil při questu prozkoumání planety tuším Tauceti a nenapadlo by mě že ten poslední živočich je žralok v moři a jako dostat se k moři také žádný med. A ani potápět se v něm nedá a voda furt nadnáši.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: 48h
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ROLAND: jj v tomhle se fakt nepoučili, nedávat do hry mechaniky, které nutí hráče dělat otravný věci (courat po obchodníkách a rozprodávat věci a mezitím x krát load), to byl i jeden z prvních módů, který jsem kdysi instalovat do Skyrimu, kterej přidal obchodníkům prachy
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: JJ dík s tou Akille a Jemison, tam jsem asi ještě nebyl. A o těch kioscích jsem se dozvěděl z typů na youtube. No ještě že nemusíš kupovat palivo do lodě, to by bylo něco. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    + side lines dávají dost - Vanguard mi dali 250k
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: Ještě o patro níž je dalsí. Pak se dobře prodává v Akile a Jemisonu. Jinak všude, kde je port, je i kiosek s dalšími 5k credity, prodávat se dá často i když někde potkáš jinou loď, v minor settlementech a tak
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: Ale to je tak trochu otravné, když nejbohatšího obchodníka co jsem zatím našel tak má 11k a ještě jsem nepřišel na to za jakých podmítek se to přesně resetuje. Takže mu prodám 4 zbraně a konec. A pak musím čekat. A zatím asi nejlepší místo na prodej se mi jeví Mars. Tam jsou obchodníci dva u sebe jeden s 11k a druhý tuším s 5k?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: Normálně hraju a prodávám loot
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: A jak si vydělal peníze ty? Nebo jak je vydělat, krom game featury-bug míst najít truhlu obchodníka a tu vybrat?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    To stavění lodí mi přijde tragické, tedy ten samotný editor že nesmyslně omezuje rotaci některých modulů. Jako asi chápu snahu udělat z toho tak trochu puzzle na vzhled. Ale co mě totálně znechutilo je pak ten vnitřek lodi, kdy ty průlezy jsou těžce nesmyslné.
    Nebo se dá nějak nadefinovat kde budou průlezy? Aby pak si nemusel třeba chodit ve spirále a oklikou aby si se dostal ze zádi do kokpitu apod?

Jinak asi dost naivně doufám, že tu hru vylepší a opraví. Jinak já prostě vnímám Starfield jako upravený větší Fallout.

JULIAN:
    CLAVEN: pěkné designy loděk pánové máte a dle statů i dobré.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jak děláte, že nemáte peníze? :-O já mám nasysleno přes milion :-O
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Pak je jasné, že v Solu a AC jsou jen na prd Ckove díly.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: samozrejme. Cckovy veci jsou trochu tezsi (nektery soucastky o dost teda), ale oproti Ackovejm byvaji vykonejsi (snad krome zbrani? tam je to divny ale Ackovy zbrane jsou casto lepsi nez Cckovy, podle statu. nicmene nikdo te Ckovy varianty pouzivat nenuti). Akorat teda Cckovy veci se zacinaj odemykat az tak nekdy na lvl 35 a pozdeji, tam uz jsou zas skoro vsechny Ackovy odemceny.
    tim ze je to tezsi tak potrebujes o dost vic landing gearu, ale neni to nijak hrozny.
    Tu mam ted tu kacenu s kterou litam ja, na lvl cca 35. Rad bych tam pridal jeste trochu carga a lepsi stit, ale to bych musel prihodit dalsi motor a na to ted nemam penize.

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: samozrejme. Trebárs:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam