• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: je to možný, ale zatím jsem ani, ani moje Rudá Soňa nepotřebovali nic, co tam nebylo :) a stejně ještě ty věci na to nemám na max, investoval jsem jinam :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: je to otravne, ja to vetsinou resim tak, ze s lodi pristanu ve svym outpostu a tam si lod prehodim zas na svoji. Ale obecne se to moc nevyplati, ty penize za to jsou fakt trapny.

KID_MCHUTT: tam bohuzel co vim nejsou vsechny soucastky, nektery ty exclusivni musis proste koupit v tech shipyardech na titanu, deimosu a tak
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: To je jasný, ono dogfight 10m raketek v rychlosti několik set až tisíc m/s by asi moc záživný nebyl
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: postav si základnu, na ni přistávací plochu s možností úprav a budeš mít všecky výrobce na jednom místě ;)

Já mám holt lvl 48, no - po cca 5 dnech čistého času :)

A to kořistění je fíčura :/ musíš s ní odletět, jinak nebude tvoje, no. Ale obecně se nevyplatí ty lodi kořistit, stejně nejdou rozebrat na díly
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Jak mám LVL 20 a vykopal jsem teprve artifact co mě poslal Vladimír. Já strašně času utavim na Ship Builderu zjišťováním možnosti těch kterých doku. Ale už vím co si uplácám! Až na to ušetřím.

Taky Vám blbne koristeni lodí? Abych ji fakt získal k registraci, tak si nestačí sednout do pilotního křesla, ale musím z ní udělat home ship, což je dost otravné.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: :) já už mám byty všude :D všecky, co šly koupit :D ale ten v Jemisonu je prostě nejluxusnější ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Zdá se, že částečně ano. Když se otočíš na thrusterech tak jde rychlost do červených čísel. Ale ještě si s tím chci pohrát, protože lodi zase mají omezenou rychlost, což při neomezeném palivu je logická úlitba, jinak by lidé akccelerovali do nekonečna:-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Netusum, ještě jsem to nedal :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CLAVEN: takže funguje částečná newtonian fyzika? Tj když loď letí a stáhneš motory na nulu, tak pořád letí stejnou rychlostí?
    Star citizen má coupled decoupled mód
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: rychleji? ne až po skončení questu? :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Ne tak docela, kdyby to byli 4 lvl 20, tak mají slabší štíty a dávají menší DMG/s, takže jejich počet rychle zredukuješ. Takhle dáš stěží 1 a konec.

Zato ale Swarm na těžebních plošinách, to je jiný kafe. Jak jich je moc, tak jakmile dojde zásobník, tak neníšance přebít, protože každej zásah přebíjení přeruší a je z toho praktická ukázka "100x nic udolalo osla". Na ty to chce nějaké pěkné melee.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: me teda přišlo že ten počet lodi je mnohem důležitější než level. Tier 4 je s prstem v nose, jak psal claven, lodě dozadu moc nestřílí, ale nemůžeš bejt zároveň zezadu třem lodim
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Vždyť v pořádku. Jen ten nárůst obtížnosti mezi tiery 3 a 4 je exponenciální.
    T1 - jedna loď lvl 20
    T2 - jedna loď lvl 20 a druhá lvl 38
    T3 - dvě lodě lvl 38 (možná ještě jedna lvl 20?)
    T4 - jedna loď lvl 48
    T5 - čtyři lodě lvl 48
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja to dal asi na lvl 10 na very hard tier 5, s "cheatovanim" pres tu konzoli - perma boost do stitu a zbrani, dva pomocnici. asi na 5 pokusu s tim ze teda ten jeden nacheatovanej je docela high level, ten to asi cely oddrel ten tier 4 a 5, ja tam jen lital kolem asteroidu a snazil se neumrit. Ale lvl 6 pak ani omylem.
    rikal jsem si ze se pak nekdy vratim a jeste to zkusim az budu mit nejaky skilly, ale asi mi to za to nestoji, pac jsem zjistil ze proste ten space combat neni delanej na 1v3 ci podobny fighty. Moje prvni space bounty - lvl 2 lode, s lvl 4 bossem, ale byli 3+1, dal jsem ji tak tak s odrenejma usima az po postaveni C tier lode na lvl 35 a pac to byl fight v tom uplne prvnim systemu tak jsem tam za hru umrel asi desetkrat, jsem dycky dojel do lodge kvuli questu, pak letim pryc a vidim "jee space bounty to dam to bude easy" :D a do priste jsem na to zas zapomnel...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: áno, však v New Atlantise dostaneš na lvl 5 monster hunt quest, čo ťa pošle do lvl 55 systému, alebo na Cydonii ťa predavač pošle na quest s lvl 65 bossom.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: na normal
    TRAGED: to ti nepoviem, predtým som urobil Freestar Rangers a mraky ďalších questov, čiže určite cez 30
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: eee, to ze te tam hra pusti nemusi imho nutne znamenat, ze to mas bejt na patym levlu schopnej splnit:p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Zvednout se dá určitě, ale hack možnost mi to nenabízelo. KM mi 5 tier dost připomíná. 4 48LVL lodě co tě rozdělají během chvíle na kus8. Teda pokud tam jdeš na tom cca 5. lvl co hra zamýšlí, že tam vlezeš, ne s vyskillovanejma lodníma skillama. Obzvlášť mi to dává smysl, když za překonání 5. tieru získávas občanství rychleji.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, v nejakejch tipech jsem narazil na zlinku, ze ze simulatorovyho kresla se da zvednout, dojit kekompu a simulaci proste hacknout - temer Kobayashi Maru style:)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: na very easy?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: A kdy jsi tam vlezl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam