• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: na normal
    TRAGED: to ti nepoviem, predtým som urobil Freestar Rangers a mraky ďalších questov, čiže určite cez 30
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: eee, to ze te tam hra pusti nemusi imho nutne znamenat, ze to mas bejt na patym levlu schopnej splnit:p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Zvednout se dá určitě, ale hack možnost mi to nenabízelo. KM mi 5 tier dost připomíná. 4 48LVL lodě co tě rozdělají během chvíle na kus8. Teda pokud tam jdeš na tom cca 5. lvl co hra zamýšlí, že tam vlezeš, ne s vyskillovanejma lodníma skillama. Obzvlášť mi to dává smysl, když za překonání 5. tieru získávas občanství rychleji.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, v nejakejch tipech jsem narazil na zlinku, ze ze simulatorovyho kresla se da zvednout, dojit kekompu a simulaci proste hacknout - temer Kobayashi Maru style:)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: na very easy?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: A kdy jsi tam vlezl?
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak ty bugy jsou fakt dobry, uplne mi to pripomina cyberpunk kratce po releasu :-)) tohle sem ted tipnul, za 2 dny to zmizi, tak to pak smazu i sprispevkem

Starfield_2023.09.17-13.26
    https://streamable.com/4zkbk3
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    kazdej vi, ze na pomerovani penisu je nejlepsi Conan Exiles:p
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Ty kraso. Pomerovani penisu ve Starfieldu. Tak ted uz jsem videl uplne vsechno :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: tak to ja som urobil tier 6 na simulátore na prvý krát, heč ^^
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jen tak abych si udelal obrazek.

Jsem jediny, komu leze na nervy, ze dabing pulky postav zni jako nejaky afektovany jutuber?

Ubude tech pitomych follow me and listen / read / watch sekvenci? Ja fakt nechapu, ze jim jeste nekdo nerekl: "Kdybych si chtel cist, vezmu knihu. kdybych chtel na neco koukat, pustim si film / serial. Hru hraji proto, ze chci HRAT!"
    NESS
    NESS --- ---
    Po necelych 50 hodinach jsem ziskal krasny save bug, po okradeni NPC mi zmizi moznost save a quicksave, jsou v menu sede/neaktivni a jedina cesta ven, je vypnout hru, zjistil sem to celkem zahy tak jsem prisel jen asi o pulhodiny hrani
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Mám odlétáno tak akorát na C-class, takže cca 60 sestřelů? A donedávna jsem myslel, že thrustery se používají automaticky pro rychlejší otáčení. Musim vyzkoušet hned jak se dostanu zas ke hře. To by v tom byl čert, abych ten 5 tier v simu nedal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: myslím, že áno. Akože asi by sme si mali vyjasniť, že koľko si tých dogfightov absolvoval alebo na čom lietaš, lebo ohľadne lodí si už v tomto klube párkrát hovoril úplné nezmysly, zatiaľ čo ja mám odlietaných pár desiatok vysokolevelových space combat bounties na Cčkovej lodi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Neříkej, vážně? Povídej mi ještě chvíli o dogfigtu a nutnosti pokud mozno neztratit energii. A jde právě o obé. Rychlost i poloměr. Otočit se na 5niku za 10s je ti úplně k ničemu, kdy soupeř to dal za 4s ms 10níku.

Respektive, funguje u thrusteru fyzika jak má? Tzn. můžu se při zachování vektorové rychlost otočit thrusterama o 180°, jak by mělo být ve vesmíru možné?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: polomer, nie rýchlosť. Nejde len o to, JAK RÝCHLO sa otočíš, ale aj na jakom priestore. V tých dogfightoch, kde sa chceš držať za nepriateľom (lebo dozadu nestrieľa nič okrem turretov), je to veľmi podstatné.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED: Bez thrusteru.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Tak jsem to zkoušel na obratu o 360°
    - se staženými motorama se loď otočí za cca 10s
    - plnou parou za cca 6s
    - s polovicnim tahem za 4s
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: neni žiadny dôvod ho nedržať, keď sa chceš rýchlo otočiť. Len musíš mať piloting 1, inak nemôžeš používať thrustery.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: no ne jakej je ten gameplay za tím? Prostě celej fight držím mezerník a ono to lépe zatáčí? Jakej je pak důvod to nedrzet? Zpomaluje tě to? Nepřišlo mi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam