• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Tak ja predpokladam, ze zaklad clovek menit moc nemusi. Jakmile budu mit slozenou lod ku spokojensti, tak uz jen bude menit Reaktor/GRAV/Motory a zbrane jak potkam lepsi. Munchkinovat podle seznamu rovnou k tomu nejlepsimu by mi asi skazilo hru.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: Njn
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Katalogy tam jsou vzdycky, dokonce s minijaturami a postavaj u nich customeri a komentuj je :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Jasne, ale i kdyz s ni odletim k nejblizsimu Shipyardu, tak to porad nejde, dokud z ni neudelam Home ship, cimz se vsechno prestehuje, takze se resetuje armory atd. Ovsem vtpne se ji overloaduje cargo :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: The Expanse feeling! :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Mrkněte na inara.cz
    Nemaj to ještě asi úplně kompletní ale je tam fakt dost solidní starfield databáze. Treba u těch součástek je i seznam prodávajících. Na hledání planet pro outpostu taky bomba.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: tak on by stačil i list těch součástek, aby se s tím člověk nemusel hledat - něco jako nákupní katalog. To, že nemůžeš nechat loď rozdělanou, mě teda štve taky, ale to, že nejde postavit rozumný lítající talíř, to mě teda doslova sejří :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Takéto QoL veci mi tam občas chýbajú, ako trebárs nejaká indikácia, že prečo je tam len časť súčiastok, či sa dá nejak zariadiť, aby tam boli všetky, alebo napríklad možnosť nechať rozostavanú loď ako projekt a nejakou inou odletieť na shipyard, kde môžeš pokračovať vo work in progress.

Dúfam, že takéto nejaké veci pridajú updaty alebo mody, lebo to tam fakt chýba.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: ook, tak já to pak olítám, až budu mít potřebné věci na max - každopádně hodně stačilo přesedlat z class A na B a najednou mi všecko funguje líp, než jsem čekal :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: ako hovorí Julian, nie je tam zďaleka všetko.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: je to možný, ale zatím jsem ani, ani moje Rudá Soňa nepotřebovali nic, co tam nebylo :) a stejně ještě ty věci na to nemám na max, investoval jsem jinam :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: je to otravne, ja to vetsinou resim tak, ze s lodi pristanu ve svym outpostu a tam si lod prehodim zas na svoji. Ale obecne se to moc nevyplati, ty penize za to jsou fakt trapny.

KID_MCHUTT: tam bohuzel co vim nejsou vsechny soucastky, nektery ty exclusivni musis proste koupit v tech shipyardech na titanu, deimosu a tak
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: To je jasný, ono dogfight 10m raketek v rychlosti několik set až tisíc m/s by asi moc záživný nebyl
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: postav si základnu, na ni přistávací plochu s možností úprav a budeš mít všecky výrobce na jednom místě ;)

Já mám holt lvl 48, no - po cca 5 dnech čistého času :)

A to kořistění je fíčura :/ musíš s ní odletět, jinak nebude tvoje, no. Ale obecně se nevyplatí ty lodi kořistit, stejně nejdou rozebrat na díly
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Jak mám LVL 20 a vykopal jsem teprve artifact co mě poslal Vladimír. Já strašně času utavim na Ship Builderu zjišťováním možnosti těch kterých doku. Ale už vím co si uplácám! Až na to ušetřím.

Taky Vám blbne koristeni lodí? Abych ji fakt získal k registraci, tak si nestačí sednout do pilotního křesla, ale musím z ní udělat home ship, což je dost otravné.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: :) já už mám byty všude :D všecky, co šly koupit :D ale ten v Jemisonu je prostě nejluxusnější ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Zdá se, že částečně ano. Když se otočíš na thrusterech tak jde rychlost do červených čísel. Ale ještě si s tím chci pohrát, protože lodi zase mají omezenou rychlost, což při neomezeném palivu je logická úlitba, jinak by lidé akccelerovali do nekonečna:-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Netusum, ještě jsem to nedal :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CLAVEN: takže funguje částečná newtonian fyzika? Tj když loď letí a stáhneš motory na nulu, tak pořád letí stejnou rychlostí?
    Star citizen má coupled decoupled mód
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: rychleji? ne až po skončení questu? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam