• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SHARINGAN: Tak samozřejmě bylo by to hezký, ale tolik sebereflexe od vás nečekám:)

Pojďme radši hrát hru, kde ve vězení můžete ubodat strážného před očima kolegy, který na to nijak nereaguje:)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    jak si id REDSNAKE představuje, že budeš reagovat, když ti pustí video "Proč Starfield není dobrý RPG"
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    40 príspevkov a nič :(
    Tak sa pridám ku gaychatu.
    Áno, vieme, že tam sú chyby, nieje to ideálne a že to mohlo byť 10x lepšie.

A upřímne, ja som bol prvých 16 hodín na tom podobne ako túto kolega.
    Ale potom to zrazu kliklo a dnes sedím v práci a těším sa domov, že si 2-3 hoďky zahrám :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw priznam otevrene, ze jsem jeden z lidi, kteryho bavi scannovat kyticky zviratka na planetach:p A to zejmena proto, ze to muzu delat, ne ze musim:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TRAGED: ja jsem nikdy nerekl ze ne, nebo ze ty hry jsou spatne :) nejsou :)
    jen rikam ze si myslim ze jak dobre hodne se daji modovat jim pridava hodne "pridane hodnoty" i proo lidi kteri by jinak nadavali :) \

Takhle se na 99% "chyb" najde nejaky mod :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAWERICK: Ale nezapominat, ze bez samotnych her by nebylo co modovat!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: Bethesda dostala napríklad za Fallout 76 ukrutnú sodu od kritikov aj hráčov, takže neviem, z čoho si dostal dojem, že jej niečo prechádza.
    Jednoducho Starfield kopu ľudí úplne legitímne baví, se s tim smiř.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    REDSNAKE: ono ji to prochazi prot ze se najde nemale mnozstvi lidi kteri to berou tak ze si prjdou main s torku (klidne vickrat) a pak na to navesi tolik modu kolik ta hra unese protze tohle jde bethesdim hram vyborne :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Hele, já bych to nějak zaříznul...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: já jen říkám, že ta hra by mohla bejt daleko lepší kdyby to bethesdě stále neprocházelo.
    Vizuál se mi velmi líbí, zasazení taky, jen tomu chybí srdíčko:) To je celý mý sdělení a už toho teda nechám. Peace.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: ty mas furt pocit ze ti tu nekdo oponuje. :) naprosta vetsina "negativ" co kdokoliv rekne je pravda a ja, a pokud si muzu dovolit mluvit za ostatni, ktery to bavi, to proste berem jako vlastnost. jenze ty ses jedinej, kdo misto toho co bysel hrat neco co ho bavi, nam tu vysvetluje proc je to sracka, asi v domeni, ze to nevidime a neslysime, a kdyz nam to jeste jednou nazorne ukazes, tak si reknem "no jo kurva, dyt je to samej loading a prakticky nezalezi jakou odpoved zvolim, to je ale sracka, jdu hrat imaginarni dokonalou hru, ktera neexistuje!" :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Co z toho není pravda? Včera jsem hrál tu corpo linku a byl to doslova loading simulátor. Zadání questu, fast travel na místo určení, lockpick, fast travel k zadavateli, profit. Takhle asi deset questů za sebou = milion loadingů.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KARLOSK: presne, me treba taky baldurs gate nechal zatim pomerne chladnym a Elden Ring me minul obrovskym obloukem, ale nebudu tvrdit, ze je to sracka - vubec me fascinuje ne to, ze ma nekdo na neco odlisnej nazor, ale to bohorovny presvedceni tehle cichacu vlastnich prdu, ze je jejich nazor nejakym zpusobem relevantni:p
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: je to libovka, random jsem si pustil asi 4 minuty. klasickej kolovratek (pravdivej) o tom co Beth engine neumoznuje, "lidi v chatu tomu vtipne rikali loading simulator", a pak srovnani se scenou jak Ellie v TLOU2 hraje na kytaru, a jak Bethesda takhle emoce predat neumi. :D
    interesting, please tell us more. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: skoda, ze ale v naprosty vetsine jsou absolutne nepodstatny pro cokoli jinyho nez planetary survey. Snad jen jednou se mi zdalo, ze na miste tyhle anomalie se prakticky furt spawnovali docela hnusny mrchy - ale to mohla bejt dost dobre jen nahoda - jinak jsem fakt nezaznamenal, ze by to cokoli ovlivnovalo
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: Popravdě ani nevim. Většinou k tomu sednu večer na pár hodin, držím na gamepadu páčku dopředu, v rozhovru mačkám X a ono se to nějak pořád posouvá dopředu a není moc možnost to failnout.

L4MA: Tak doslova v tom videu je naprosto konstruktivně popsáno, proč je ta hra nahovno, jenže je to neckbeard co hrajou s AI češtinou a nerelevantní tvůrce. Tak bych ty pointy který tam krásně vyjmenoval mám vypsat?
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KARLOSK: Ty jsi nespamoval auditko BG, že je to sračka? Chyba.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Tak proč to hraješ? Já třeba stáhnul Baldurs gate, hrál tři hodiny a zjistil, že mě do nebaví, lidi okolo mě to paří, vychvalují, neberu jim to. Každej máme svoje cílovky.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: jj v poradku. :)
    jen teda pokud ches nejak konstrutivne psat pro je ta ktera vec ve hre na hovno, tak s chuti do toho, ale tyhle reci o zrani s navijakem a spickovani se stran parkovani s Karlosem, to nedela dobrou naladu, jak vidis...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo + tady pak kaze abych glitch hazel do spoileru! dobre si to pamatuju! :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Jsou to mista na planetach s nejakymi anomaliemi. Meteority, moreny, zamoreni houbama atp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam