• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Tak proč to hraješ? Já třeba stáhnul Baldurs gate, hrál tři hodiny a zjistil, že mě do nebaví, lidi okolo mě to paří, vychvalují, neberu jim to. Každej máme svoje cílovky.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: jj v poradku. :)
    jen teda pokud ches nejak konstrutivne psat pro je ta ktera vec ve hre na hovno, tak s chuti do toho, ale tyhle reci o zrani s navijakem a spickovani se stran parkovani s Karlosem, to nedela dobrou naladu, jak vidis...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo + tady pak kaze abych glitch hazel do spoileru! dobre si to pamatuju! :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Jsou to mista na planetach s nejakymi anomaliemi. Meteority, moreny, zamoreni houbama atp.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: to ani nie, ale tvoje neustále posty o tom, aká je to sračka, ako sú všetci, čo sa pri tom bavia, debili, čo to žerú Bethesde s navijákom atď atp, fakt nie sú ani zaujímavé, ani hodnotné.
    Ani českí (alebo slovenskí) jutuberi tu nikoho nezaujímajú.

Keď ťa to nebaví, tak to nehraj.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: jasny, takze proste random spawn, co se navic ukaze jako ikona na scanneru.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Mě jeho tvorba docela baví, neříkám že sjíždím všechno ale občas nějaký video nebo chvíli orazit na streamu, nepřijde mi jako zoufalec.

Ale holt asi jen další věc na který se neshodnem, pohoda.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: sympatie ci antipatie ke hre uplne stranou, vsichni tyhle cesky zoufalci jsou fakt k smichu. myslim, ze vic lidi by bylo schopnejch polemizovat s relevantnejsima tvurcema...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: Na planetě je většinou jeden až tři spešl úkazy, které musíš naskenovat
    What are Planet Traits & How to Find Them
    https://twinfinite.net/starfield/what-are-planet-traits-how-to-find-them/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: taky v tom mám 40 hodin a nevypovídá to o nijak dobré hře :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Starfield má své mouchy, nicméně odehraných 87,9h nevypovídá o nějaké špatné hře.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: to mi prave uplne neodpovedelo. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: btw. hrál s překladem protože to chtěla komunita na twitchi. Ostatně AI překlady zkoušel i Arcadebulls a další. Je to teď holt docela téma.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BEARDY: ok, díky za radu.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    REDSNAKE: Dobře, napíšu to jinak. Nehrej a nebreč.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: naprosto chápu a respektuju :) Ale má fakt dobrý pointy.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: musim rict, ze ceskej neckbeard kterej navic hraje s ceskym AI prekladem, neni uplne idelani vychozi pozice pro to, aby s nim clovek ztratil pul hodiny zivota. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BEARDY: viz REDSNAKE: první odstavec.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jinak netušil jsem že se sem do auditka o starfieldu můžou psát o hře jen pochvalné věci, to bych možná napsal do pravidel na nástěnku, ať se případně předejde budoucím nedorozuměním.

KARLOSK: Klidně mi můžeš napsat co z té recenze není pravda:)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    REDSNAKE: Tady nejde o to, že je to sračka. Jde spíš o tu nutnost to všem cpát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam