• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Nerozumim jak je to k diskuzi prinosne, ale prakticky vsechno. Priznam se ze uz moc veci nedohravam, mam moznost hrat obcas vecer par hodin.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ROLAND: nedá sa realisticky očakávať, že jedna nekvalitná hra položí firmu, ktorá mala v 2018 hodnotu 2.5 miliardy USD.
    Každopádne im F76 dosť poškodil povesť.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: a co ty rad hrajes? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: když skládáš postupně ty díly, do kterých přistupovat často, za sebe v tom pořadí, jak by sis představoval průchodnost, to nefunguje? (asi by člověk musel přesně vědět, jak ty díly vypadají zevnitř, tohle není úplně dobře dořešené)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ROLAND: Ve své podstatě jsem to včera zkoumal a přišel jsem na to, jak to propojit.

Nejlepší je, když místnosti nejsou na sobě ( nedělají se žebříky zbytečně ), takže za sebou a nebo něčím oddělené, jinak to blbne.

Sorry za ne moc kvalitní popis.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REDSNAKE: čím dřív si uvědomíš, že né všechny hry jsou dělaný pro tebe, tim líp se ti bude žít :) a pokud ses rozhodl stát legendárním hrdinou co zachrání videoherní průmysl šířením osvěty mezi hráči, tak doporučuju začít třeba u dementů co perou pravidelně tisíce do lootboxů a podobnejch sraček... lidi, který si koupili hru a dostali od ní přesně co chtěli, bych prozatím vynechal...
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ale spíše bych měl dotaz do pléna.

Ale je nějaká možnost jak definovat propojení části navržené lodi aby bylo logické a nestalo se z lodi nelogické bludiště? A aby výsledná loď vypadala pěkně?

Mě se zatím nepovedlo najít nikde řešení.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    CLAVEN: Pokud ti to neukončí nebo alespoň citelně nepřibrzdí byznys, tak = prochází. To už bych použil asi spíše případ Zynga? I když ta už je taky zpátky. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SHARINGAN: Tak samozřejmě bylo by to hezký, ale tolik sebereflexe od vás nečekám:)

Pojďme radši hrát hru, kde ve vězení můžete ubodat strážného před očima kolegy, který na to nijak nereaguje:)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    GANDHI: No ještě že ten quest nedali jako primární k dokončení nějaké té řekněme příběhové linky. :)
    To se do příště musí opravit. ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (protože kdo chce koukat na tlustého fousatého chlapa i na monitoru, že jo)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: a pak jsou planety, kde je agresivní úplně všecko a to je teda slast... včera jsem na jedné při scanování udělal dva levely - a to normálně místní žvížátka nestřílím, moje postava je teď - po tranzici - vegetariánka
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    OMNISLASH: nebrať ich so sebou :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    GANDHI: Taky! Jen jich tedy zatim moc neni, bohuzel.

Bmw: Je nejaky mod nebo nastaveni u partaka, aby se mi porad a za kazdou cenu nerval pred hlavenv boji? Tak brutalni death wish, to se jen tak nevidi.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    jak si id REDSNAKE představuje, že budeš reagovat, když ti pustí video "Proč Starfield není dobrý RPG"
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    40 príspevkov a nič :(
    Tak sa pridám ku gaychatu.
    Áno, vieme, že tam sú chyby, nieje to ideálne a že to mohlo byť 10x lepšie.

A upřímne, ja som bol prvých 16 hodín na tom podobne ako túto kolega.
    Ale potom to zrazu kliklo a dnes sedím v práci a těším sa domov, že si 2-3 hoďky zahrám :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw priznam otevrene, ze jsem jeden z lidi, kteryho bavi scannovat kyticky zviratka na planetach:p A to zejmena proto, ze to muzu delat, ne ze musim:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TRAGED: ja jsem nikdy nerekl ze ne, nebo ze ty hry jsou spatne :) nejsou :)
    jen rikam ze si myslim ze jak dobre hodne se daji modovat jim pridava hodne "pridane hodnoty" i proo lidi kteri by jinak nadavali :) \

Takhle se na 99% "chyb" najde nejaky mod :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAWERICK: Ale nezapominat, ze bez samotnych her by nebylo co modovat!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: Bethesda dostala napríklad za Fallout 76 ukrutnú sodu od kritikov aj hráčov, takže neviem, z čoho si dostal dojem, že jej niečo prechádza.
    Jednoducho Starfield kopu ľudí úplne legitímne baví, se s tim smiř.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam