• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: sneak headshoty :) já neumím kosit ručně, na to zas nemám trpělivost já :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: a sneak headshoty, nebo jsi takovej borec, z to kosis rucne? ponevadz to mi prijde uplne nerealny. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: imo trpělivost, to je všecko :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: a unika mi neco? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: daří :) ale tady jsem to teda ukecal, zbylé stealth mise jsem dal
    L4MA
    L4MA --- ---
    dari se vam stealth? :) vcera jsem pul hodiny testoval, jestli jde stealthnout ta uvodni Freestar mise, s lupicema zabarikadovanejma v bance. bez skafandru jen v oblecku, dva body ve sneaku, a jakmile me nepritel zahlidne koutkem oka, tak behem zlomku vteriny Danger. a to tam mam uz nejakej mod, aby me aspon hur slyseli.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    KARLOSK: Navíc prodej těch lodí nepřinaší obrovské sumi. No dělal jsem to jen kuli tomu abych měl C class ship. Coz se podařilo.
    Ale přesun veskereho interieru do carga je fakt opruz.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XYNDLL_2Q3F: hezké, ale až to bude na xbox. Na PC už odmítám hrát cokoliv jiného než strategie.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Jop, to mě taky sere. Proto už lodě obsadím, zabiju posádku a pak loď zničím. Má to tu výhodu, že si člověk zároveň nabere nějakou tu munici a jiné hovadiny a za sejmutou posádku mám pocit i další XP.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    A jinak malej tip. Pokud pořídite novou lod, tak veškerej bordel na te lodi se přestehuje taky.
    Super zabava nabrat bordel do inventare a vyhodit ho nekde na planetě... (co mně to jen připomíná:)

Btw není na to nějakej mod? Scrapnout itemi třeba?
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Pořád mně ale Starfield baví... ale s větším počtem hodin, zabava rychle ubývá.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Pokud tohle dokaže jeden člověk, tak Stafield není nic moc.

Everything You Always Wanted from a Space Game... (But it's Not Starfield)
    https://www.youtube.com/watch?v=MdlOG5XjKKY
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: ofc. Ani tam sa to už neprehrá korektne, Walther povie dve vety a odíde niekam dopiči a už potom nemôžem nič ďalej robiť :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Předpokládám, že vrátit do lodge přehrát to u nich jsi zkoušel.

Mě se něco podobného dělo se starou verzi DLSS-FG Streamline modu. Sára na mne kulila oči a měla keci že tohle mlčení je trapné, ale bez dialogových možností a nemožnosti dialog ukončit to nešlo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: ide načítať, ale prebehol som okolo nejakej strašne podstatnej konverzácie medzi Pičou Morgan a Waltherom v Lodge a teraz kedykoľvek chcem s niekým hovoriť, hra skúša prehrať konverzáciu medzi Pičou a Waltherom, čo mi v zásade znefunkčnilo save - lebo hrať môžem, ale hra zasekne pri akomkoľvek dialógu, takže sa nedajú progressovať questy, nakupovať atď.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Bugnutý, jako že nejde načíst? Místo na disku máš?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    No vypadá to že asi tam nějaké omezení je na okolo 150?
    Protože koukám na save 198 a vidím pak save 1, 14, 15, 41, 43,47, 49 apod. A vyloženě posloupné je to až od 53. A jako jen některe savy jsem z počátku přepisoval jako abych toho neměl moc, než jsem se na to vybodnul. A ukládám co to jde, protože přesně, jako zapomenout uložit i když jo jsou tam 3 verze autosave. Ale i ne vždy autosave pomůže a jako ztratit třeba i jen hodinu hraní, mě dokáže otrávit u některé hry i tak, že jsem ji přestal hrát a nedokončil.

Nicméně i pokud by ten limit byl 150 tak za mě je to více než dostačující počet co moc neomezuje.
    I když tedy velikost uložených pozic 1,10GB au. :D
    A to ještě nemám pořádně žádnou základnu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MAWERICK: nepoviem ti, ako sa to stalo, ale posledný nezbugnutý save mám zo včera
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CLAVEN: jakzoe je omezenej pocet hardsaves a prepisujou se?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MAWERICK: to som práve robil, akurát mi to zmazalo posledných niekoľko manual hard saves, čo je tiež zábava
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CLAVEN: aaaa pan je novacek v Bethesdich hrach a nevi ze delat hard savy se musi pravdelne? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam