• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CLAVEN: aaaa pan je novacek v Bethesdich hrach a nevi ze delat hard savy se musi pravdelne? :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ehm nechci tu zas vytahovat BG3, ale to ze je tam defaultne 25 autosavu a 25 quicksavu neni vubec spatny ...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mne sa krásne brejkol sejv za posledné dva dni, takže buď si zase dohrám stratené 4 hodiny vrátane veľmi otravnej main misie Entangled, alebo holt Starfield tesne pred koncom odložím a dohrám si ho, až vyjde prvá expanzia.

Škoda, lebo v tom mám 130 hodín a drvivú väčšinu toho času som sa dobre bavil, ale toto ma trochu nasralo, priznávam sa.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Bacha na novou extensi Vortexu, vytvori symlink do My Games a One Drive se Vam tam vzapeti pokusi odzalohovat celej Starfield :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Hlavne tedy chvalim kustomizaci. Nemam rad to rvani V/M ratia vsude a nejradeji bych to z toho hudu uplne odstranil. A fakt ze to pres konfig slo. Jak z loot listu, tak z item infa, tak i z reticlu ten barevny ukazatel. Parada!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    L4MA: imho obecne nastaveni typu "vig dmg lepsi", "mensi kadence horsi"

stejne jako to urcuje vanilla jen v novem UI
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JULIAN: dej tomu chvili :) hra je venku "par dni" a i kdyz je to stejnej engine tak porad to vychytavani modu bude chvili trvat :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    L4MA: no ale v inventáři se ti to zbarvuje. Červené horší zelená lepší. Ale vlastně koukám že na obrázku je equipnuta pistole a na grendelu je vše modrý :( takže úplně top to ještě není
    L4MA
    L4MA --- ---
    MAWERICK: sorter jinak existuje standalone i v ramci toho StarUI. jen nechapu, jak by hra urcila co je "lepsi", kdyz zalezi o jakej stat ti u toho ci onoho konkretne jde.
    L4MA
    L4MA --- ---
    MAWERICK: ok, tak spis jen nerozumim zadani. :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    L4MA: Jestli je to aspoň trochu podobné FallUI (což bych čekal) tak to přijde nebo už to tam je jen je k tomu potřeba sorter který si o to stará.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: nemyslim si, equip nema zadnej "general stat", podle kteryho by se to mohlo takto jedonduse porovnavat, imo. ale je tam spousta moznosti nastaveni. je to novinka, otestuju az dnes. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Epicke. Zrovna vcera jsem premyslel, jeslti fakt pri dnesnich rozlisenich nebylo mozne pro PC hodit ty staty primo k tomu, aniz bych musel lezt do dalsiho view. Diky za info!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    L4MA: ok ten první je bombovej! To už je fakt příjemný moderní UI - lootujes přímo ve hře, žádný loadingy a zatmivacky do UI. Zbarvuje se to i barevně pro porovnání s equipem co máš?
    L4MA
    L4MA --- ---
    ultimatni rozsireni StarUI pro quickloot a HUD obecne

StarUI HUD at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/3444

ingame Neon mapa

NEON-Citymap NSFW-ReTexture at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/3525

ROLAND
    ROLAND --- ---
    JULIAN: No vzhledem k tomu že jde plácnout okno kamkoliv, tak bych řekl že je počítáno, že ty dveře a průlezy můžou být kdekoliv, jen se tam ta část toho modulu nezobrazí. Takže takhle jsem u jedné lodě přišel třeba o research station i navigaci v tom all in one. Schválně zkusím jestli mi editor povolí nacpat okna na obě strany a nahoru. :)

No jdu našetřit peníze a zkusím si pohrát co jde s moduly dělat.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: paradni popis i nakres, dobry vedet, dik. :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND:
    Bláznivé. Napr. Celý nukaworld. Alebo f76 trailer, kde dievčina sa toči a kosí kolo seba mutantov.

Veľmi podobny štýl ako má Fortnite.

Wacky: funny or amusing in a slightly odd or peculiar way.
    Peculiar: different to what is normal or expected; strange.

ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Co znamená prosím „wacky“?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: a hlavně není Starfield "wacky". To mi už strašne liezlo krkom na nových Falloutoch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam