• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: to bohuzel urcite ne.

CLAVEN: na jednu stranu je dobre, ze to neni stejna absolutne OP mechanika jako driv, ale je to zas prilis prehnany a nevidim zpusoby jak to mitigovat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: neni, stealth je v Starfielde slabý proste
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    L4MA: To asi jsou citlivejsi, ale jinak mne to prijde stejná mechanika jak v F4.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    KARLOSK: Ja osobne mam s buildrem spatnou zkusenost. Jakakoli uprava, a vetsinou mne zmizí celá lod. Takže jsem odkazanej jen na to co najdu nebo koupím.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: stealth mechaniky jsou hojně kritizovaný i na redditu. Zřejmě to je za skill lockem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Jop, samotná registrace lodi je cca 80% její prodejní hodnoty. Až budu mít perk na C loď postavím si ji od základu sám.
    L4MA
    L4MA --- ---
    XYNDLL_2Q3F: no to samozrejme, jen ty nepratele jsou oproti Falloutu asi 50x citlivejsi na vsechny podnety. .)
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    L4MA: Možná to nešlo v ramci toho že to byl quest? Mam taky stealth rank.2 a v nahodnejch lokacích stealth funguje.
    Danger... klekneš... caution...a po chvilce... hidden. Jak z fallouta 4.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: sneak headshoty :) já neumím kosit ručně, na to zas nemám trpělivost já :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: a sneak headshoty, nebo jsi takovej borec, z to kosis rucne? ponevadz to mi prijde uplne nerealny. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: imo trpělivost, to je všecko :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: a unika mi neco? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: daří :) ale tady jsem to teda ukecal, zbylé stealth mise jsem dal
    L4MA
    L4MA --- ---
    dari se vam stealth? :) vcera jsem pul hodiny testoval, jestli jde stealthnout ta uvodni Freestar mise, s lupicema zabarikadovanejma v bance. bez skafandru jen v oblecku, dva body ve sneaku, a jakmile me nepritel zahlidne koutkem oka, tak behem zlomku vteriny Danger. a to tam mam uz nejakej mod, aby me aspon hur slyseli.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    KARLOSK: Navíc prodej těch lodí nepřinaší obrovské sumi. No dělal jsem to jen kuli tomu abych měl C class ship. Coz se podařilo.
    Ale přesun veskereho interieru do carga je fakt opruz.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XYNDLL_2Q3F: hezké, ale až to bude na xbox. Na PC už odmítám hrát cokoliv jiného než strategie.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Jop, to mě taky sere. Proto už lodě obsadím, zabiju posádku a pak loď zničím. Má to tu výhodu, že si člověk zároveň nabere nějakou tu munici a jiné hovadiny a za sejmutou posádku mám pocit i další XP.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    A jinak malej tip. Pokud pořídite novou lod, tak veškerej bordel na te lodi se přestehuje taky.
    Super zabava nabrat bordel do inventare a vyhodit ho nekde na planetě... (co mně to jen připomíná:)

Btw není na to nějakej mod? Scrapnout itemi třeba?
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Pořád mně ale Starfield baví... ale s větším počtem hodin, zabava rychle ubývá.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Pokud tohle dokaže jeden člověk, tak Stafield není nic moc.

Everything You Always Wanted from a Space Game... (But it's Not Starfield)
    https://www.youtube.com/watch?v=MdlOG5XjKKY
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: ofc. Ani tam sa to už neprehrá korektne, Walther povie dve vety a odíde niekam dopiči a už potom nemôžem nič ďalej robiť :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam