• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: no, já třeba kvůli tomu jak tahle mechanika funguje včera naprosto nesmyslně provařil několik hodin lítáním po planetách a hledánín kde se ty surovinový žíly na mapě potkávaj.

Tak to mi fakt uniká proč tam ta mechanika skenování planety vůbec je, když to je naprosto zavádějící a nic neříkající.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: no ty mapy bych obecne nebral uplne vazne, na tohle laborovani nemam trpelivost. :) efektivnejsi scanner takhle.

BlobSeer - Increased Resource Vein View Distance at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1514
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: a kua jak je možná že ta mapa planety ukazuje, že tam nejsou žádný suroviny a nakonec přistane a má tam spot s pěti surovinama. Však to kua nedává žádnej smysl
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: To je pravda, přijde mi že hledat to scannerem je velmi neefektivní způsob pro hledání místa na outpost
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: nejlepsi spot s peti surovinama na jednom miste ukazuje treba tady. [L4MA @ Starfield - The Sandwich Universe]
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: suroviny jsou standardne videt scannerem...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    hele jak fungujou ty základny a hledání místa pro ně? Mám pocit, že mi něco uniká, přece to nemůže bejt takovej zmatek. Pochopitelně se snažím najít spot, kde bude co nejvíce surovin, takže si najdu planetu, oskenuju, zjistím že má dost surovin a pak hledám místo pro landing a outpost, ideálně v místech kde je zobrazeno, že se nějak potkávají žíly surovin.
    Přistanu, zmáčknu scanner, přepnu na stavění a vyberu ten první beacon, kterej mi pak ukazuje surky v dosahu. Trvalo mi klidně několik hodin než jsem našel místo kde je železo i hliník na jednom spotu, přijde mi že je to schválně vygenerované abych těch outpostů potřeboval více.

Existuje efektivnější způsob? Proč na mapě planety vidím po oskenování suroviny a na mapě povrchu už suroviny vidět nejsou? Chybí mi v něčem skill?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: ať žijou skryté a nepopsané mechaniky... kdyby byla první taková... :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ad napojovani HABu, zni to jako celkem zasadni info:

"In the ship builder, if you want to determine where a door is created between two HABs, (rather than leaving it up to random chance),

Then do NOT just add a HAB and connect it to the ship wherever you want it to go… that leaves it to chance.

Instead select the connection point on the first HAB where you want a door to be, and click “attach” and select the second HAB.

That way will specify exactly where the door will be.

Cheers."

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/Starfield/comments/16nnb64/everyone_frustrated_by_door_placement_using_the/
    L4MA
    L4MA --- ---
    Bilingual map in Chinese and English-AKILA City at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/3584

L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: uz to tam nekdo requestuje. :)

"I had a feature request if it's possible. Add those red/green comparison arrows in the loot menu item cards compared to what you have equipped (if this is already a feature I must be missing it)"
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE:
    spíš to bude tím, že přehlídli, že v jednom místě je potřeba pomalu sneakovat nad hlavami po traverze a neskákat dolů
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mimochodem včera jsem potkal
    Juno, AI. Fakt povedeně napsanej quest, škoda že to nemělo žádnej dopad, jako že by mi třeba infiltrovala loď a byla součástí posádky nebo něco podobného.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: nevím, já to všechno střílím, takže stealth mě nebere. Ale když jsem si četl o Ryujin lince, tak si lidi právě stěžovali, že to nejde prostealthovat a oponovali jim lidi, kteří jednoduše měli o bodík ve stealthu víc že jde. Tak nevím. nezkoušel jsem.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: to bohuzel urcite ne.

CLAVEN: na jednu stranu je dobre, ze to neni stejna absolutne OP mechanika jako driv, ale je to zas prilis prehnany a nevidim zpusoby jak to mitigovat.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    L4MA: máš recht. Je to přehnané...
    LEVEL STEALTH & CONCEALMENT WITH THIS CHEESE | Starfield Beginner Tips & Tricks | Fastest Leveling
    https://www.youtube.com/watch?v=fc5ghJuSz5s
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: neni, stealth je v Starfielde slabý proste
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    L4MA: To asi jsou citlivejsi, ale jinak mne to prijde stejná mechanika jak v F4.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    KARLOSK: Ja osobne mam s buildrem spatnou zkusenost. Jakakoli uprava, a vetsinou mne zmizí celá lod. Takže jsem odkazanej jen na to co najdu nebo koupím.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: stealth mechaniky jsou hojně kritizovaný i na redditu. Zřejmě to je za skill lockem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam