• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    N4RC0T1C: Maj vlastni skill, tak asi jo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    N4RC0T1C: jo, heavy je tam nejakej .. granatomet? a tot vse?

N4RC0T1C: s brokovnicema jsem odehral pulku hry, ze zacatku mi prislo ze rvat penize do tech plivatek typu grendel ktery abych zabil 5 nepratel sezerou klidne 200 munice, neni upolne vyhra. Brokovnice sice daleko nedostreli ale jedna rana davala treba za 50 a naboje stoji skoro stejne
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    A zdá sa že shotguns sú vlastná kategória...
    (!?)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    A ešte heavy :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    taky mi prislo ze teda EM a beam/particle je ve hre zalostne malo? tech rucnich jakoze, na lod je toho docela dost
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Laser
    Beam/particle
    Bullet
    EM

Može niekto spraviť anketu?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    JULIAN: Ja sel pure laser, protoze mi ti tak nejak vic sedelo k tematu, a i na very hard se to da. Teda vlastne na jednom miste jsem obtiznost musel sundat :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Pouzivate nekdo laserove zbrane v combatu? ja vlastne celou hru odehral s balistickejma, zaprve jak je malo perk pointu, tak to vlastne dost nuti ke specializaci, zadruhe jsem nejak nenachazel na zacatku hry laser zbrane, ktere by me bavily. Takze jsem dal nejaky perky do balistiky a cokoliv co nebylo rifle nebo brokovnice automaticky prodaval. Jako nelituju toho, plne modifikovanej hard target dava solidni headshoty i bez perku.
    Jak se vam combati s laser zbranema? Nekdo kdo ste s nema odehral hru?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    presne, zadny KONKRETNI spoilery nepadly. prijde mi to divne mazat, ale ok, zmenme tema tedy
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sorry za spoilery, ale keďže sa tu L4MA a F0N otvorene bavia o NG+ a čo je jej podstatou (napríklad tu), tak ma to trochu zmiatlo.

Každopádne ja som aj tak so SF do vyjdenia expanzie skončil, takže enjoy.
    L4MA
    L4MA --- ---
    wtf panove, tohle jsou uplne endgame spoliery, proc? promzal jsem to, Claven me ma asi v ignoru, reknete mu to nekdo, prosim.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: F0N: BEARDY: vysvetlujte si to prosim ve spoileru...
    F0N
    F0N --- ---
    JULIAN: no nechcem to uplne spoilovat, ale dajme tomu, ze v lodge su obcas prekvapenia :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    eeeee - protoze by to pak neslo vydat jako placeny dlc?:) Vzppomente na fallouty, co tam pribylo s dlc za kejkle
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    JULIAN: To mi tam taky trošku chybí. Proč furt jen na planetě. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BEARDY: ja nainstaloval X4 a jdu si stavet vesmirnou vyrobni stanici :D
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    N4RC0T1C: Taky bych šel postavit nějaký Settlement, v tom Starfieldu je to takový chudý.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    F0N: a na kolik tech alternativnich vesmiru jsi narazil? neco zajimavyho?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    a ja z toho SF mam zrazu nejaku divnu naladu a instalujem fallout 4 :/
    F0N
    F0N --- ---
    BEARDY: no prave preto, tam sa to da preskocit cele. Enter the void :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    BEARDY: Ten hlavní příběh mě ani moc nebavil.
    F0N
    F0N --- ---
    BEARDY: hmm to mi pride kontraproduktivne, lebo ked chces cele este raz tak asi by som siel cez starborn a minimalne si mozes dat powers na level 2. Oni niektore totiz funguju inak a odost lepsie na vyssich leveloch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam