• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Zasranej update, už zase se hra nespustí.
    Které pak DLL jsem to zapomněl přepsat po update tentokrát? Winmm o bink64 jsem už vrátil a pořád nic. Nebo možná bink64hooked jsem nechal minulé, protože mělo stejnou délku, ale mozna má teď jinej podpis? Fuck.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: na počítači se mi to nejlépe hraje s kontrolerem :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    N4RC0T1C: sipky na subsystemy v lodi jsou nejaka recese, jinak si to nedokazu vysvetlit. :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    L4MA: mňa napr.strasne rozčuľuje, že distribúcia energie do subsystemov je šípkami, ale keď mierim na subsystém (targeting) tak už to je myslím A/D
    L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: jeste chybi Favourites menu, ktery se otevira Q a pak naprosto prirozene a logicky vybira sipkama. :)

L4MA
    L4MA --- ---
    a jaky jsou vase oblibeny? ja samozrejme preferuju pohotovy Arrow keys. :)

JULIAN
    JULIAN --- ---
    L4MA: ano usmazis tim kazdeho, ale rozhodne to pri mensich HP neni tak pusobive jako u toho terrormorpha. tam kde vezmes sniperku a das headshot a dead, tak tam to cutterem smazis 5 sekund.

L4MA: to je trochu podobna demence jako na lodi turrety - ty maj taky o skill navic oproti ostatnim zbranim, tak jsou diky tomu teoreticky nejsilnejsi
    L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: pardon, tady chybi timestamp, kde to pocita. 1:48 Laser, Particle, Rifle, Sniper, Isolation, Sharpshooting, Concealment - vsechno x4 da udajne nejvetsi single shot dmg.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: ja nabyl dojem, ze krom toho skalovani s HP, ten burn stackuje nekonecne, takze by to melo fungovat na vsechno. :)
    L4MA
    L4MA --- ---

Weapons of choice?

13 hlasy od 13 respondentů

JULIAN
    JULIAN --- ---
    L4MA: to urcite ne, jenom na moby co nemaj TUNU zivotu to az zas tak dobre nefunguje
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: ale zadna nema takovy "rounds per minute", nebo jak tomu rict u laseru, a nekonecno naboju zdarma, ne? :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ROLAND: teda nekoukal jsem na video celeale ten priklad na zacatku s terrormorphem neni uplne nejlepsi pac vetsinu toho dmg udelalo horeni a to evidentne scaluje s max HP. takze jakakoliv laser zbran s perkem na zapalovani by to zvladla
    L4MA
    L4MA --- ---
    ROLAND: jeden special tam je, ale neni to nic zasadniho, dostatecne rozbity to je i v zkladu. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    L4MA: Jo ten Cutter je taky docela někdy jako nehoráznost. :D A jestli je tam někde nějaký upravený a pak jestli skilly na něj, tak pak asi pomalu jinou zbraň netřeba. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C:
    JULIAN:
    já se zatím tak nějak vybodl na weapons a soustředuji se na tech, scinece a social. a z fyzicčky jsem klasika namaxoval jen nostnost.
    L4MA
    L4MA --- ---
    a pak je tu redsnakuv OP mining beam. :D

Starfield - The CUTTER Is the HIGHEST DPS Weapon!
    https://youtu.be/78R8lIYI3VE?si=S7MllWMp9XULeItn
    L4MA
    L4MA --- ---
    ty laser zbrane dokazou asi stackovat nejvic perku.

Starfield - Laser Weapon Damage Is CRAZY Good...
    https://youtu.be/2HZO0A0pR-o?si=DlXcae8SRlu0sY8i
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ROLAND: jako jo, ale treba prvnich 30 levlu jsem nenasel zadnou sniperovku. teprve tam jsem odemkl vsechny upravy zbrani a z nejake A-99 jsem si udelal neco pouzitelneho, scope, poloautomatika, impact, AP a tak. Sice me trochu triggeruje, podobne jako v Jagged Alliance 3, ze kdyz strilis automatem, tak kulka dava za 30, ale kdyz semiautomatem, tak ta STEJNA kulka dava za 50...
    pak az nekde na 35+ zacina padat hard target coz uz je skoro sniperka sama o sobe. nicmene abych mel perky jeste na to davat to do strilecich stromu, tak to bych potreboval tak lvl 60...
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: sniper build, Beowulf, 1shot, 1kill.
    Mám 5700 7.7 nábojov, lvl 36

Nemám skoro žiadne iné skilly a to je to čo ma celkom štve.
    Body mám asi 5
    Social 0
    Combat 17
    Science 10
    Tech 5

(Niekde asi mám niečo extra z backgroundu)
    Ale dávám tomu pauzu na týždeň, hádam potom ma to chytí zas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam