• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    L4MA: Jo ten Cutter je taky docela někdy jako nehoráznost. :D A jestli je tam někde nějaký upravený a pak jestli skilly na něj, tak pak asi pomalu jinou zbraň netřeba. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C:
    JULIAN:
    já se zatím tak nějak vybodl na weapons a soustředuji se na tech, scinece a social. a z fyzicčky jsem klasika namaxoval jen nostnost.
    L4MA
    L4MA --- ---
    a pak je tu redsnakuv OP mining beam. :D

Starfield - The CUTTER Is the HIGHEST DPS Weapon!
    https://youtu.be/78R8lIYI3VE?si=S7MllWMp9XULeItn
    L4MA
    L4MA --- ---
    ty laser zbrane dokazou asi stackovat nejvic perku.

Starfield - Laser Weapon Damage Is CRAZY Good...
    https://youtu.be/2HZO0A0pR-o?si=DlXcae8SRlu0sY8i
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ROLAND: jako jo, ale treba prvnich 30 levlu jsem nenasel zadnou sniperovku. teprve tam jsem odemkl vsechny upravy zbrani a z nejake A-99 jsem si udelal neco pouzitelneho, scope, poloautomatika, impact, AP a tak. Sice me trochu triggeruje, podobne jako v Jagged Alliance 3, ze kdyz strilis automatem, tak kulka dava za 30, ale kdyz semiautomatem, tak ta STEJNA kulka dava za 50...
    pak az nekde na 35+ zacina padat hard target coz uz je skoro sniperka sama o sobe. nicmene abych mel perky jeste na to davat to do strilecich stromu, tak to bych potreboval tak lvl 60...
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: sniper build, Beowulf, 1shot, 1kill.
    Mám 5700 7.7 nábojov, lvl 36

Nemám skoro žiadne iné skilly a to je to čo ma celkom štve.
    Body mám asi 5
    Social 0
    Combat 17
    Science 10
    Tech 5

(Niekde asi mám niečo extra z backgroundu)
    Ale dávám tomu pauzu na týždeň, hádam potom ma to chytí zas :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    STARFIELD 1.7.33 UPDATE - FIXES AND IMPROVEMENTS
    GENERAL
    Characters: Fixed an issue that could cause some characters to not be in their proper location.
    Star Stations: Fixed an issue where Star Stations would be labeled as a player-owned ship.
    Vendors: Addressed an issue that allowed for a vendor’s full inventory to be accessible.
    GRAPHICS
    AMD (PC): Resolved an issue that caused star lens flares not to appear correctly AMD GPUs.
    Graphics: Addressed an upscaling issue that could cause textures to become blurry.
    Graphics: Resolved an issue that could cause photosensitivity issues when scrolling through the inventory menu.
    PERFORMANCE AND STABILITY
    Hand Scanner: Addressed an issue where the Hand Scanner caused hitching.
    Various stability and performance improvements to address crashing and freezes.
    SHIPS
    Displays: Fixed an issue that would cause displayed items to disappear when applied to in-ship mannequins.
    Displays: Fixed an issue that would cause items stored in Razorleaf Storage Containers and Weapon Racks to disappear after commandeering another ship.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    JULIAN: Taky nějak jsem zatím nenašel nic uspokojivějšího než 7.7 náboje toho lonewolfa nebo jak se to jmenuje a pak občas tu bum bum nebo jak se jmenuje. I když na některá monstra je asi lepší něco jiného. Ale málo munice a i tak. Ale co jsem koukal na Spiting brita a jak jsem dával video, tak jako pokud si uděláš skill build tak to vypadá že se na jednu ránu dá sundat snad cokoliv. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    N4RC0T1C: Maj vlastni skill, tak asi jo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    N4RC0T1C: jo, heavy je tam nejakej .. granatomet? a tot vse?

N4RC0T1C: s brokovnicema jsem odehral pulku hry, ze zacatku mi prislo ze rvat penize do tech plivatek typu grendel ktery abych zabil 5 nepratel sezerou klidne 200 munice, neni upolne vyhra. Brokovnice sice daleko nedostreli ale jedna rana davala treba za 50 a naboje stoji skoro stejne
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    A zdá sa že shotguns sú vlastná kategória...
    (!?)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    A ešte heavy :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    taky mi prislo ze teda EM a beam/particle je ve hre zalostne malo? tech rucnich jakoze, na lod je toho docela dost
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Laser
    Beam/particle
    Bullet
    EM

Može niekto spraviť anketu?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    JULIAN: Ja sel pure laser, protoze mi ti tak nejak vic sedelo k tematu, a i na very hard se to da. Teda vlastne na jednom miste jsem obtiznost musel sundat :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Pouzivate nekdo laserove zbrane v combatu? ja vlastne celou hru odehral s balistickejma, zaprve jak je malo perk pointu, tak to vlastne dost nuti ke specializaci, zadruhe jsem nejak nenachazel na zacatku hry laser zbrane, ktere by me bavily. Takze jsem dal nejaky perky do balistiky a cokoliv co nebylo rifle nebo brokovnice automaticky prodaval. Jako nelituju toho, plne modifikovanej hard target dava solidni headshoty i bez perku.
    Jak se vam combati s laser zbranema? Nekdo kdo ste s nema odehral hru?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    presne, zadny KONKRETNI spoilery nepadly. prijde mi to divne mazat, ale ok, zmenme tema tedy
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sorry za spoilery, ale keďže sa tu L4MA a F0N otvorene bavia o NG+ a čo je jej podstatou (napríklad tu), tak ma to trochu zmiatlo.

Každopádne ja som aj tak so SF do vyjdenia expanzie skončil, takže enjoy.
    L4MA
    L4MA --- ---
    wtf panove, tohle jsou uplne endgame spoliery, proc? promzal jsem to, Claven me ma asi v ignoru, reknete mu to nekdo, prosim.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: F0N: BEARDY: vysvetlujte si to prosim ve spoileru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam