• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: je to možné, nepamatuju si
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KID_MCHUTT: nevím, školy na starfield nemám, ale opravdu žiju v tom, že to tam u jednoho skill pointu bylo, že se zvýrazňuje ten kroužek pokud správně šmajchluješ.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: mám odemčené jenom to, co potřebuju na možnost odemykat nejsložitější zámky, vykašlal jsem se na ten poslední bod
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Takze ma oblibena kratochvle, reisntall 150 GB.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: u všech složitější zámků než dvoukruhových si nemusíš pamatovat nic - napasuješ nejsložitější kousek, co jde v daném kruhu a doplníš ho. A takhle pokračuješ dál, dokud neodemkneš - celé záležitost na cca 5-10 vteřin
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: imho je to opravdu tak, že se ti zvýrazní kruh, pokud v tu chvíli rajpluješ správným šperhákem. Mám za to ale že jsem si to musel odemknout skill pointem.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KID_MCHUTT: Ale to, ze pasuje do kruhu, prece neznamena, ze k odemknuti neni potreba jej naopak pouzit v jinem nez tom aktualne krajnim kruhu. A pak mi nezbyva, nez si pamatovat, ktery pattern ma jit kam. Coz fakt nedavam ani omylem. Nebo mi neco unika?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: no a ten skončí pádem. Jakmile máš pocit, že to začalo lagovat, je dobré restartovat hru...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak tam mam na PC cim dal tim delsi lag.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: na xsx to dělá nejčastěji vlezení do menu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to na PC taky, zapomenu se, chci jumpnout primo z planety do jine soustavy pres mapu a je to.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: na xboxu to pro změnu po několika hodinách spolehlivě spadne na problémy s pamětí, zdá se, hra si prostě odmítá pamatovat 5+ hodin správně ;)
    OMNISLASH: lockpick je jednoduchý a nemá smysl si nic moc pamatovat -
    každý kruh jsou vždycky dva "klíče". Pokud klíč pasuje do kruhu, kruh zmodrá - platí i pro vnitřní, tzn. neaktivní kruhy
    - jediné, kde to je, vtipně, problém, jsou ty nejlehčí, kde je potřeba holt nastavit všecky správně než to člověk odemyká, protože jinak je to matoucí.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Tak Vortex(free) pouzivam. Po updatu OFC redeploynu vsechny 4 mody. Ale pak je tam jeste tenhle inject DLL voser, kdy tyto nejsou soucasti modu a i kdyz je nahraju do mod diru, tak se zase smazou po updatu modu. Chtelo by to, aby Vortex mel nejaky adresar, kam bych tyhle externi zasvislosti nahral a on si je tam pak sam nasel.

ZLATY KONZOLE! ;-]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: To tam snad v nejake formr je, ne?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    GANDHI: "normálne"
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GANDHI: to souhlas. Tak jak to je teď jsi vlastně dost motivovanej tím "banking" mechanismem kterej se ti tím nabiji páčit každou sracku kterou potkáš, aby u těch master locku jsi mohl 1-2 autolocky použít, protože to brutálně ten zámek ulehčí
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JULIAN: me tam chybi silova varianta - proste force pick s procentni sanci, zalozenou na hodnote skillu, kterej vzdycky sezere lockpick a neda expy - stejne jako to maj v TESO, prave kvuli oncasny tune novice a advanced locku, ktery jen zdrzujou
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    N4RC0T1C: energie se da distribuovat normalne pres wasd, ale musis drzet alt - dokonce je to postup,kterej ti rikaj, kdyz poprve sednes do lode
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OMNISLASH: vyser se na papír, dávej co kam pasuje a když ti to (nejčastěji u master zámku) nevyjde tak to vypni a začni znova, digipicku je tuna a dají se koupit za pár kreditů.
    Mě osobně ta samotná minihra právě přijde super, že to trochu potrápí hlavu. Vidím tam dva mnohem větší problémy - zaprvé to někde používají až moc casto, takže ses v nějakým "dungu" a tam je zamcenejch beden a dveří třeba dvacet, každou chvíli něco páčis, to fakt člověka rychle omrzí, druhák ty odměny jsou většinou dost nic moc. Mrdas se tam se zámkem a vevnitř je pak digipick. Nebo pár kreditů. Lékárnička. A tak, prostě sračky který se běžně válej všude I bez zámku
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    (zacatek rantu) Jsem sam, komu prijde z celeho toho lockpickingu totalne nejvic "tezke" a na hovno, snazit se zapamatovat si, ktere z tech patternu uz jsem si vyhradil pro ktery ring? Jakto ze i kluci z MS zvladli pred 50 lety pochopit, ze miny nejsou o pameti a ze je tim padem dobre dat hraci moznost si poznacit progress, ale Bethesda zase nic? Hledat spravnou kombinaci pro zamek? Fajn. Ale abych k tomu musel mit jako idiot papirky a znacit si, ktery pattern jsem si pro zatim vybral do ktereho ringu, to je fakt uhozenost a ukazka UX failu :-/ (konec rantu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam