• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: A jak jsem si myslel, problem nejsou mody, ale update hry samotne. Reinstall pomohl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Hele, o modech to nebude, ty fungujou skvele, tedy az na ten Script Extender, ktery potrebuje injectovat kdo vi co, kdo vi kam, ale pritom Achievement enabler, ktery funguje pres tu samou injectovaci knihovnu je v pohode.

SF po update mi nefungovaval ani minule a musel jsem ho celej preinstalovat, takze problem bude nedke mezi M$ vs NVMe vs comprimovanej file system. Takze si budu muset najit cas, do tera dat nekem vylejt, zrusit kompresi a nelejt to zpatky. Aspon pak zacne fungovat bypass IO, krere Win se SW compresi logicky neumi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: nojo, ale to předpokládá že víš, že hledáš rybu. Což pokud to chápu správně, dopředu jednoduše nevíš, ne?
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: tak rybu prirozene hledas ve vode. jiank jak je vsechno generovany, tak prakticky vsechno najdes nam kde pristanes.

nejlepsi na survey sou ale samozrejme plynny planety. :)

L4MA: je to celkem nezanedbatelnej rozdil...

"Had a Jemison survey data that the Trade Authority kiosk was only offering 4.5k, and Vlad bought it for 10k, so definetly worth it to keep them for Vlad."

a survey data z habitable planet vykupje za lepsi penize jeste ten LIST verbir, kterej sedi v Cydonii v baru.

TRAGED: musim to rict, ja to rikal. :) [L4MA @ NEXTGEN pyčo Cyberpunk 2077 | Hideo Death Kojima Stranding Hideo | RTX only games - fúzatí indiáni]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    hmm, dostřel, ještě že hraju pistolky a revolvery a dostřel mě nemusí trápit. Aspoň jedna věc :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Ani ne. Jen Bethesda splnila prani a udelali NPC o neco mene hloupe nez obvykle :-) To je nejvetsi challange AI v hrach obecne, rovnovaha mezi dostatecnou hlouposti, aby hrace hned "nevyndala" a Uncanny valley.
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: Vladimir na The Eye za ne dava nejvic.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    A popravde mi tedy prijde, ze ukazkovy abuse predvadeji hlavne npc. Predevsim s dostrelem, coz je zjevne atribut, ktery existuje pouze pro hrace :-/
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    REDSNAKE: Abusuji sejvama i boje. Kdyz zemru, davam load :) Ale vypinat si je asi prozatim nebudu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: je to opravdu jednoduché a rychlé...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: je to jedno
    REDSNAKE: to poznáš - pokud je tam oceán, zpravidla je v něm 1-2 ryby, jinak na scanneru vidíš, kolik jsi v dané oblasti (biomu) našel žvížátek a kytišek :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: pokud to abusuješ sejvama, tak by možná stálo za zvážení si tu mechaniku komplet vypnout modem.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jop, je to tak. Rings now turn blue, when the pick CAN BE slotted. Jenze u tech vetsich zamku muze casto jeden pick zapanout do vice ringu a pokud jej strelim do spatneho, tak to pak uz nemusi jit slozit pozdeji. Ale asi je snazsi to proste jet na brutaka a kdyz to neklapne, dat si load. Protoze jinak je to nekonecny pain.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Jj, ten dosah skeneru je vtipnej. Furt mi to prislo upe k hovnu az jsem zjistil ze se dosah zvysuje skillama. Tzn vzhledem k tomu jak je to lvlovani (imho) pomaly, v tomhle skillu nemam jedinej point.

Prijde mi jak kdyby ta jra byla designovana s tim, ze tam budou mikrotransakce ktery na konci vyvoje vyhodili 😅
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Ryby jsou asi jedinej mindfuck. Jinak je to úplně v pohodě a když má Scan naskillovanej, tak už z dálky vidíš co je a není ještě naskenované
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    REDSNAKE: Proto jsem psal, ze ta planeta byl pain. A o, je to desne random. Hinty jsou jen uplne minimalni - jakoze v tomhle biomu uz mas vse a pokud ti neco chybi, hledej v jinem. Sam bych byl radeji, kdyby ta mechanika mela nejaky realny gameplay, treba stopovani nebo tak neco. Ale beru to tak, ze proste hledam zajimava mista (a akci) na planete a tohle jedu pri tom.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Což mě přivádí k otázce, to ty planety prozkoumáváte podle nějakýho návodu z netu? Jakože neumím si představit jak dohledávám na planetě rybu. Když ani nevím že hledám rybu...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: Proti gustu. Když jsem tu četl jak někteří naháněli nějakou jednu rybu v jezírku a k tomu si domyslím ten nešťastnej pohyb po planetě, tak si tuhle kratochvíli asi nechám ujít.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KID_MCHUTT: Spis mi slo o to, zda se to nejak vyplati prodavat nekomu specialnimi, nebo je to sumak, pokud ma prachy.

REDSNAKE: Tak zalezi, kolik jich mas, ze jo :D Ale me zatim bavi to behani a zkoumani, takze to mam jako takovy lehky bonus k tomu :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: Vladimir má 20k a kupuje jenom Surveys. Surveys váží 0.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: máš pravdu, je to druhý level toho skillu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: aha, tak to asi kvůli penězům nemá moc smysl dělat.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    REDSNAKE: Za tu na te vychozi planete lodzii to bylo 5K. Ale byl to tak trochu pain.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam