• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: predpokladam to, kdyz je tam voda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: nojo, ale to předpokládá že víš, že hledáš rybu. Což pokud to chápu správně, dopředu jednoduše nevíš, ne?
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: tak rybu prirozene hledas ve vode. jiank jak je vsechno generovany, tak prakticky vsechno najdes nam kde pristanes.

nejlepsi na survey sou ale samozrejme plynny planety. :)

L4MA: je to celkem nezanedbatelnej rozdil...

"Had a Jemison survey data that the Trade Authority kiosk was only offering 4.5k, and Vlad bought it for 10k, so definetly worth it to keep them for Vlad."

a survey data z habitable planet vykupje za lepsi penize jeste ten LIST verbir, kterej sedi v Cydonii v baru.

TRAGED: musim to rict, ja to rikal. :) [L4MA @ NEXTGEN pyčo Cyberpunk 2077 | Hideo Death Kojima Stranding Hideo | RTX only games - fúzatí indiáni]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    hmm, dostřel, ještě že hraju pistolky a revolvery a dostřel mě nemusí trápit. Aspoň jedna věc :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Ani ne. Jen Bethesda splnila prani a udelali NPC o neco mene hloupe nez obvykle :-) To je nejvetsi challange AI v hrach obecne, rovnovaha mezi dostatecnou hlouposti, aby hrace hned "nevyndala" a Uncanny valley.
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: Vladimir na The Eye za ne dava nejvic.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    A popravde mi tedy prijde, ze ukazkovy abuse predvadeji hlavne npc. Predevsim s dostrelem, coz je zjevne atribut, ktery existuje pouze pro hrace :-/
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    REDSNAKE: Abusuji sejvama i boje. Kdyz zemru, davam load :) Ale vypinat si je asi prozatim nebudu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: je to opravdu jednoduché a rychlé...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: je to jedno
    REDSNAKE: to poznáš - pokud je tam oceán, zpravidla je v něm 1-2 ryby, jinak na scanneru vidíš, kolik jsi v dané oblasti (biomu) našel žvížátek a kytišek :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: pokud to abusuješ sejvama, tak by možná stálo za zvážení si tu mechaniku komplet vypnout modem.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jop, je to tak. Rings now turn blue, when the pick CAN BE slotted. Jenze u tech vetsich zamku muze casto jeden pick zapanout do vice ringu a pokud jej strelim do spatneho, tak to pak uz nemusi jit slozit pozdeji. Ale asi je snazsi to proste jet na brutaka a kdyz to neklapne, dat si load. Protoze jinak je to nekonecny pain.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Jj, ten dosah skeneru je vtipnej. Furt mi to prislo upe k hovnu az jsem zjistil ze se dosah zvysuje skillama. Tzn vzhledem k tomu jak je to lvlovani (imho) pomaly, v tomhle skillu nemam jedinej point.

Prijde mi jak kdyby ta jra byla designovana s tim, ze tam budou mikrotransakce ktery na konci vyvoje vyhodili 😅
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Ryby jsou asi jedinej mindfuck. Jinak je to úplně v pohodě a když má Scan naskillovanej, tak už z dálky vidíš co je a není ještě naskenované
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    REDSNAKE: Proto jsem psal, ze ta planeta byl pain. A o, je to desne random. Hinty jsou jen uplne minimalni - jakoze v tomhle biomu uz mas vse a pokud ti neco chybi, hledej v jinem. Sam bych byl radeji, kdyby ta mechanika mela nejaky realny gameplay, treba stopovani nebo tak neco. Ale beru to tak, ze proste hledam zajimava mista (a akci) na planete a tohle jedu pri tom.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Což mě přivádí k otázce, to ty planety prozkoumáváte podle nějakýho návodu z netu? Jakože neumím si představit jak dohledávám na planetě rybu. Když ani nevím že hledám rybu...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: Proti gustu. Když jsem tu četl jak někteří naháněli nějakou jednu rybu v jezírku a k tomu si domyslím ten nešťastnej pohyb po planetě, tak si tuhle kratochvíli asi nechám ujít.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KID_MCHUTT: Spis mi slo o to, zda se to nejak vyplati prodavat nekomu specialnimi, nebo je to sumak, pokud ma prachy.

REDSNAKE: Tak zalezi, kolik jich mas, ze jo :D Ale me zatim bavi to behani a zkoumani, takze to mam jako takovy lehky bonus k tomu :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: Vladimir má 20k a kupuje jenom Surveys. Surveys váží 0.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: máš pravdu, je to druhý level toho skillu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: aha, tak to asi kvůli penězům nemá moc smysl dělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam