• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jestlůi vam Bypass IO nefunguje kuliva BypassIO not supported due to driver: aksdf tak lze nahradit:

-Go to this website: https://supportportal.thalesgroup.com/csm?sys_kb_id=979a4e21db92e78cfe0aff3dbf9619c6&id=kb_article_view&sysparm_rank=1&sysparm_tsqueryId=a2e3ddbc1b5191943112a827bd4bcbca&sysparm_article=KB0018319

-Download the driver on this page and extract it to a folder

-open CMD as admin

-navigate to the directory you extracted the folder to and get to the subdirectory "haspdinst.exe" is in

-type haspdinst.exe -remove

-type haspdinst.exe -purge

-type haspdinst.exe -install

restart your PC and it should now be working.

src: https://www.reddit.com/r/WindowsHelp/comments/wln5jh/fix_for_direct_storage_bypassio_driver_not/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Fakt to pls bez UI modu nehraje, je to jako se pichat vidličkou do oka
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: aktualni verze StarUI ma buy/sell/ship odliseny tak, ze cely to menu ma jinou barvu, qol jak hovado, strasne me sralo co popisujes.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Nevite o nejakem modu, ktery by mnohem vyrazneji odlisil NAKUP od PRODEJE? Tak, jak je to ted, je to za me vylozene na facku. Pulku casu omylem neco nakoupim, nebo prodam, protoze to odliseni jde snadno prehlednout a ani kdyz jej clovek neprehledne, tak je to s intuitivnosti strasny facepalm.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Ad ty zamky. Ano, to info u tieru 2 tam je a ano je to s tim vyrazne rychlejsi. Hura a dik!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Takze je cas...

TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: A jak jsem si myslel, problem nejsou mody, ale update hry samotne. Reinstall pomohl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nekteri ten roleplay opravdu neumi a hrajou vsechny postavy jako sami sebe...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Ani prd, kvůli starfieldu se rozhodně měnit nebudu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Tak se holt budes muset na chvilku prestat chovat jako pica. To zvladnes :-]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: okey, zvážím jestli to nenakombinuju. Ale asi ne, rozhodně ji nechci tahat se sebou a bez toho se její romance asi nepohne.
    ale snad by mělo ji nechat někdy v průběhu příběhu nějak umřít ♥
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: No, je zalaskovana az po usi, planuje termin svadby a ja tam je porad na vyber dialogovou moznost ji poslat do haje :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: moment, ona jde takhle podělat? Hmm, to by možná bylo lepší než ji střílet do hlavy za každý slovo. Zvážím.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Pche! Ta uz mi zobe z ruky. Spis jsem zvedav, jak se hra (a Sara, co me uz chce seznamit s rodinou :-), bude tvarit, kdyz ted budu romancovat Andreju :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Na to porad zapominam!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Well, lepší než se dotknout Sáry dráždící tyčí na opice.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Hele, o modech to nebude, ty fungujou skvele, tedy az na ten Script Extender, ktery potrebuje injectovat kdo vi co, kdo vi kam, ale pritom Achievement enabler, ktery funguje pres tu samou injectovaci knihovnu je v pohode.

SF po update mi nefungovaval ani minule a musel jsem ho celej preinstalovat, takze problem bude nedke mezi M$ vs NVMe vs comprimovanej file system. Takze si budu muset najit cas, do tera dat nekem vylejt, zrusit kompresi a nelejt to zpatky. Aspon pak zacne fungovat bypass IO, krere Win se SW compresi logicky neumi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jde spát s Vascem? Ostatní jsou naprosto odpudivý existence :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam