• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: No, je zalaskovana az po usi, planuje termin svadby a ja tam je porad na vyber dialogovou moznost ji poslat do haje :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: moment, ona jde takhle podělat? Hmm, to by možná bylo lepší než ji střílet do hlavy za každý slovo. Zvážím.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Pche! Ta uz mi zobe z ruky. Spis jsem zvedav, jak se hra (a Sara, co me uz chce seznamit s rodinou :-), bude tvarit, kdyz ted budu romancovat Andreju :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Na to porad zapominam!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Well, lepší než se dotknout Sáry dráždící tyčí na opice.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Hele, o modech to nebude, ty fungujou skvele, tedy az na ten Script Extender, ktery potrebuje injectovat kdo vi co, kdo vi kam, ale pritom Achievement enabler, ktery funguje pres tu samou injectovaci knihovnu je v pohode.

SF po update mi nefungovaval ani minule a musel jsem ho celej preinstalovat, takze problem bude nedke mezi M$ vs NVMe vs comprimovanej file system. Takze si budu muset najit cas, do tera dat nekem vylejt, zrusit kompresi a nelejt to zpatky. Aspon pak zacne fungovat bypass IO, krere Win se SW compresi logicky neumi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jde spát s Vascem? Ostatní jsou naprosto odpudivý existence :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: a cajik k snidani. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: když je tam moře, je v zásadě fakt 100% šance na jednu nebo dvě ryby
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: no, já bych s tímhle předpokládáním byl u starfieldu opatrnej, když mě v minulosti vypekly i mapy ložisek a další. Já ty průzkumy teda nedělám, tak asi jen nevim.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Hlavně se před každým průzkumem vychrápat. 10% bonusu k získaným XP po dobu 25 minut nebo 15% když tam chrápeš s někým.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: predpokladam to, kdyz je tam voda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: nojo, ale to předpokládá že víš, že hledáš rybu. Což pokud to chápu správně, dopředu jednoduše nevíš, ne?
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: tak rybu prirozene hledas ve vode. jiank jak je vsechno generovany, tak prakticky vsechno najdes nam kde pristanes.

nejlepsi na survey sou ale samozrejme plynny planety. :)

L4MA: je to celkem nezanedbatelnej rozdil...

"Had a Jemison survey data that the Trade Authority kiosk was only offering 4.5k, and Vlad bought it for 10k, so definetly worth it to keep them for Vlad."

a survey data z habitable planet vykupje za lepsi penize jeste ten LIST verbir, kterej sedi v Cydonii v baru.

TRAGED: musim to rict, ja to rikal. :) [L4MA @ NEXTGEN pyčo Cyberpunk 2077 | Hideo Death Kojima Stranding Hideo | RTX only games - fúzatí indiáni]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    hmm, dostřel, ještě že hraju pistolky a revolvery a dostřel mě nemusí trápit. Aspoň jedna věc :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Ani ne. Jen Bethesda splnila prani a udelali NPC o neco mene hloupe nez obvykle :-) To je nejvetsi challange AI v hrach obecne, rovnovaha mezi dostatecnou hlouposti, aby hrace hned "nevyndala" a Uncanny valley.
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: Vladimir na The Eye za ne dava nejvic.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    A popravde mi tedy prijde, ze ukazkovy abuse predvadeji hlavne npc. Predevsim s dostrelem, coz je zjevne atribut, ktery existuje pouze pro hrace :-/
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    REDSNAKE: Abusuji sejvama i boje. Kdyz zemru, davam load :) Ale vypinat si je asi prozatim nebudu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam