• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    L4MA
    L4MA --- ---
    SWALLOW2: vsechny slozitejsi zalezitosti jako napriklad nize, jsou zatim vzdy reseny desne prasacky.

SlowerThanLight - Fly in a star system at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/3541
    L4MA
    L4MA --- ---
    SWALLOW2: serad si to na Nexusu podle downloads nebo endrosements. aktulane je to ve fazi, ze je temer vsechno co jde osetreny, pribejvaj uz jen picoviny. gamechanger mody nebudou, dokud nebude creation kit.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Jake mody doporucujete na ng+ nebo treba i na hrani odznovu? Dik
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: ja byl pres tejden mimo komp, ale o vikendu budu muset poupdatovat mody a pak zpatky do hry. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: já mám teď pauzu po začátku NG+2 - už se mi o tom i zdálo :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, hraje to krom me jeste nekdo? - ze je tu takovy ticho
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    REDSNAKE: mne Starfield príde ako Tech demo, resp. verzia hry, kde bol z ničoho nič cost cut, a museli to doladiť po technickej stránke a vydať tak ako to mali...

Pritom v pôvodnom návrhu sa so všetkým počítalo, len žiaľ potrebovali by na to ďalších 2-5 rokov. Aktuálne hra je teraz Proof of a concept s nábehom do nekonečného as a service. Uvidíme čo začne, až budú major patche a DLC...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: Prikaz: Engine generuj automaticky neuzitecny junk vsude.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw je nekde nejaky vysvetleni toho, ze kamkoli clovek vleze, vsude se valej rolicky od toaletniho papiru?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Viděl jsem nějaké video kde ve Starfieldu postavili z knížek domino a to pak shodilo ze schodů míč kterej pak rozjel další pád domina atd.....Nechápu že je ve hře taková fyzika a doslova to nevyužili v jediném questu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Base.
    Calibrated.
    Refined.
    Advanced.
    Superior.

T.j
    calibrated common > base legendary
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    OMNISLASH:
    GANDHI:

Tier > rarity
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    OMNISLASH: priznam se, ze vubec nevim, o cem mluvis - me zadnej dialog nevyskakuje - maximalne se ozve relativne nenapadnej jingle, kdyz seberu nejakou fialovou nebo zlatou vec

ale je fakt, ze pomerne stojej za prd - a kdyz uz padne nejaka hezci zbran, muzu si bejt jistej, ze jednouz abilit bude space adept:p
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Dva rychle dotazy.

Je mozne nejak vypnout ten Wau!! dialog pri sebrani barevneho kusu vybavy? Vim, co sbiram a kdyby to nebylo zajimave, neberu to. Kdyz mi tam pokazde na 10 sekund vyskoci ten dialog, ktery mi zasvini vyhled, otravuje to.

Vsechny ty barevne kousky jsou tak nejak.. straslive shitty? Prijde mi to az skoro jako bug nebo divne rozladena balance, ale kdyz uz mi vypadne nejaky kousek barevne vybavy, je to z 95% o rad horsi nez ordinary veci, co mi padaji v te lokaci. Fakt tak moc. Je to opravdu takovy odpad, ze nema smysl to ani jen sebrat a prodat, nevyplati s to. Situace, ze mi padne neco barevneho a ma to smysl aspon na prodej jsou naproto vyjimecne. Mate to taky tak?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Teď se ukáže, že Roland je skromný autor Factoria ;-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ano pls link, taky mě zajímá dílo (zázrak) game designer veterána, co 25 let navrhuje opravdu složité herní mechaniky, obvykle propojené s nějakou jednodužší reálnostní logikou
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ROLAND: Link or... :-)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    JULIAN: Tak jednu vlastní hru jsem spáchal a vydal na Steamu (dalo by se říci zázrak, protože prakticky bez financí.). Jediný rozdíl u těch takzvaných AAA vidím jen v rozpočtech a počtu lidí. Problém jsou vždy sehnat finance. Takže probírat se nemusím, mám i nějakou nejdenu vlastní zkušenost.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jako ano, deset 2x1 habu za sebou se tam samozřejmě nevleze. Ale kromě do šířky jde stavět i do výšky! Debilni žebříky a tak, jasné, ale to fakt plánujete po té lodi běhat? Funkční věci (benche) dejte je kokpitu a zbytek pro dobrej pocit už je celkem jedno?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam