• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    L4MA: shout out to the chess club :DDD
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: ty bugy asi chvíli sbíral, nicméně to co je řečeno na začátku je super pravda :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Me to prijde hrozne lacine a moc na silu. Muselo mu dat strasny prace to takhle rozbijet.
    L4MA
    L4MA --- ---
    repost, ale je fakt vynikajici.

Todd Howard Unveils The Truth About Starfield In An Honest Conference - Unscripted
    https://www.youtube.com/watch?v=8YMg4ehhCgU
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ASCHEZUASCHE
    ASCHEZUASCHE --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: na nejake planete postavis outpost, kde muzes na jednom miste tezit, co to ted bylo, iron a aluminium myslim? a postavis si tezici hlavice, nejaky solarni panely a kotel storage - a po dvaceti minutach linkovani beden si postavis lavicku, tam pockas maximum casu, postavis crafting bench a v ni kombinujes FE a AL co se ti natezili a vyrabis nejaky komponenty, 1 XP za kazdej. da se to vyrabet po stovkach.

next level je pak najit nejakou planetu, kde plyne cas rychleji, coz znamena ze za ubehnuti toho waiting baru se natezi vic surovin. a jen klikas a klikas v UICku a expy litaj a litaj
    ano je to naprosto tak debilni jak to zni, zacit muzes hned, nepotrebujes k tomu nic krome nakupu par FE a AL na postaveni prvnich tezicu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Po vydání kraftis zdarma? Nebo jak dosáhneš nekonečného množství komponent?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    taky muzu spat v outpostu na lavicce a craftit nekonecny mnozstvi komponent furt dokola. XP jsou limitovany ciste tim jak rychle klikam, se strilenim nejakejch mutantu za par XP se to podle me neda srovnat.
    Ve hre kde cas nehraje zadnou roli je lepsi kdyztak do konzole napsat
    player.setlevel 99
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: to neni zadna novinka - toplati takrka pro jakoukoli planetu s faunou s vyssim levlem
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Starfield Planet Is The XP Farm You’ve Been Dreaming Of

Starfield’s Schrodinger III Is An XP Goldmine
    https://kotaku.com/schrodinger-iii-starfield-outpost-ships-reddit-xp-farm-1850925552
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    It Turns Out Starfield Players Shouldn't Have Any Animals On Their Ships - Gameranx
    https://gameranx.com/updates/id/475461/article/it-turns-out-starfield-players-shouldnt-have-any-animals-on-their-ships/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Na twitchi běží stream s giveaways. Na stream se nedá koukat, je utrpení, jak tam děvče běhá po lodi jak bezhlavá slepice a giveaway je US + Kanada bez Quebecu a UK only... ach jo :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KARLOSK: je to duvtipne schovany v accessibility menu
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TRAGED: já nic nepřeinstalovával, patch se normálně naistaloval, nicméně to nastavení FOV jsem nenašel :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Tak to jsem zvědav, jestli to zas budu muset celé přeinstalovat.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Starfield 1.7.36 Update - Fixes and Improvements

General
    FOV: Sliders are now available in Settings that allow players using first person or third person to adjust their FOV.

Performance and Stability
    [PC ONLY] Improved stability for Intel Arc GPUs.
    Various additional stability and performance improvements.

Quest
    Echoes of the Past: Addressed an issue where tunneling creatures could pick a location that would prevent progression.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: velká a silná je její víra v Hada!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Já podezříván Andreju z toho, že je android. Občas mi tu běhá po měsícich v -170°C bez skafandru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam