• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Haha, další zjištění v řečtině: víkend se řekne "sobotoneděle" :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak už mě taky přehodili na baterky, chjo.
    Každopádně mi to teď hodilo divný bug, měla jsem opakovat větu a hodilo mi to hned po prvním pokusu jako "špatně" a ještě to přihodilo špatný překlad. Nešlo se z toho dostat jinak než vyskočením z lekce.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    To fakt?

IKSIK
    IKSIK --- ---
    OMIKRONN:
    SARGO:
    Taky se hlásím. Suomi on kaunis kieli. :-)
    Ano, undulaatti pro mě byla novinka stejně jako parakeet. :-)
    Škoda, že je to tak krátký.
    Finsky to už asi nedám, ale "Muž, který jí donuty, je obvykle Švéd" nebo "Chlapče, uvědomuješ si, že tvůj pokoj je velmi zaneřáděný?" jsem při hokejovém mistrovství světa byl připravenej vybalit na prvního Fina, kterého potkám. No nakonec jsem to stejně nedal.
    Ale aspoň trochu rozumím písničkám od Maustetyttot a Arttu Wiskari.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    E42: Jo. Přesně tak. Euro. Zrovna jsem se tady na to chtěl zeptat. Občas to bralo, když jsem to vyslovil s normálním českým r a občas když jsem řekl česky celé slovo. A teď mám problém s Uhr.

TRISSIE: Přesně tak. Když nevím, tak zakňákám marťansky jako v Mars útočí a většinou to veme. A pak tam jsou slova, který by to těžko rozumělo rodilýmu mluvčímu.
    CADDY
    CADDY --- ---
    tak mi ta mrcha dneska taky nenačetla včerejší triple... ale vůbec, ani po první, ani po třetí... nada...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera jsem dodělala lekci, měla jsem dvě srdíčka. Zapnu další lekci a prý nula srdíček. Okradli stařenku!
    CROSS
    CROSS --- ---
    EXCITE: Jo to nenačítání 3x xp z první spuštěný lekce se mi děje už nějakou dobu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DURDIN: občas se mi stane,že při načítání výskledků lekce to zůstane při načítání výsledků,běží ta lišta načítání a nic,ale spíše náhodně. XP se pak načtou. když to znovu otevřu.

Ale co se mi stalo teď, je že jsem měl trojnásobek a načetlo mi to jen základní počet bodů,jako bych 3x neměl. V další lekci už v pořádku,ale prostě jsem byl -75 XP.

DURDIN: a tohle se mi stalo,že když jsem se ocitl ve stejné lize s dcerou, neměla tam svý jméno,ale nějakaj paskvil. Ona mne viděla správně.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    DURDIN: Ne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DURDIN: Ne.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Nestává se vám teď aktuálně, že se po skončení lekce celé duo sekne, a máte jen bílou obrazovku a jediné co jde jen ho killnout? Ani nevím, jestli se mi dnes ráno načetly XP, jelikož se to zas seklo..
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    CROSS: to teď už nějaký týden pozorujeme v rodině a je to nějaký bug, mě a ženě se naše děti v lize ukazují s náhodou ikonkou a jménem, ale u nich jsme správně. Takže já mám, že nějaký Randomname je mi v patách, ale on mě v žebříčku vidí normálně jako durdina...
    CROSS
    CROSS --- ---
    No hele k tomuhle tématu, udržuju synovi streak (už asi druhý týden, on to ani nevím protože DL aktivně nedělá, ale na tom iPadu sleduju seriál :-]) a dneska ráno mi to zrovna předvedlo tuhle scénku s postupem do vyšší ligy. Takže nevim, jak to funguje, ale nějak divně. Co mě ale zarazilo MNOHEM víc — v obrazovce s náhledem tabulky v lize to hodilo zprávu ve smyslu jsi na tolikátým místě, ale [nějakej nick] je ti v patách. Tak si říkám, tvl, že by tam měl nějakýho kámoše? V tabulce skutečně u jednoho id svítí, že je to Ami, neboli přítel. Ten profil je nicméně zamčenej. No a hlavně, syn nikoho takovýho v přátelích nemá, ani ve sledovaných, ani ve sledujících (má tam jen členy rodiny). Jako WTF.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    B3DA: Ahaa, to ma nenapadlo, ale dava to zmysel. :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    SHARKIE: tahle msg se aktivuje az kdyz prijdes dalsi den po skonceni ligy zas interagovat s appkou. takze kdyz si das do stredy freeze, stane se to co popisujes
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Oni nekoncia vsetci turnaje v nedelu? Minule som mala hlasku o niekom, ze postupil uprostred tyzdna. To im to len meskalo, alebo to ma niekto fakt posunute?
    E42
    E42 --- ---
    QUANTI: Bohužel nemůžu potvrdit, 3x se automaticky spustil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: Myslím, že i spustí, ale nejsem si 100% jistá, většinou to fakt dělám na dotažení třetí truhličky, když nemám sílu udělat dost normálních lekcí.
    E42
    E42 --- ---
    NELLAS: Funguje (když už běží), nebo ho hudba i automaticky spustí (když ještě neběžel)? To je ten podstatný rozdíl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam