• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak mám poprvé ve skupině dva lidi z přátel :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Kdo je Kai? Protoze podle.jmena a prijmeni jsem s timto clovekem mozna chodila na zakladku :-D
    Do rocniku s keho bratrem, on byl tusim o dva vys a dost chytrej. Tak ye priznej :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Sova má zvrácený smysl pro humor

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Hm, tak dalsie 1 veta mluvenia a 60xp za nu. To de. 😂
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Eeee, mam tu uplne nove chyby. Take to poslechove cvicenie mi skoncilo po 4 vetach akoze hotovo a nasledne mluvenie uz po 1 vete. Ziadne 10, jak normalne.
    E42
    E42 --- ---
    Duolingo chtělo svou sovu zabít už dávno. Čísla jsou enormní - CzechCrunch
    https://cc.cz/vrah-sovy-duolinga-vedeli-jsme-ze-delame-neco-velkeho-pozastavili-se-nad-tim-i-pravnici/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    NELDE: To se mi nikdy nestalo :) a mam jen iPhone :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: Nekvalita jakého sw od Applu? Jako že za to může iOS a ne vývojáři DL?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem právě narazil - na iPhone v jedné lekci se to zasekne a není možné pokračovat (restart aplikace nepomůže - seká se stejné místo) - sw závada! Když přičtu, že mi to tak dvakrát denně zhavaruje, nemožnost vypnout animace a pidipísmena, tak jsem hodně naštvaný. A vzhledem k tomu, že nic z toho na Androidu nebylo, tak si myslím, že je za tím spíše nekvalita sw od Applu.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ja to teda nekoupila :D zas tak moc mi nejde o poradi, ale o to procvicovat... ted se mi to v sekci 4 preplo z klasikejch slovicek a prekladu vet na dotazy o kontextu a tak, a to me bavi mnohem vic :))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: jj a je super, ze tam tie moznosti su rozne :)

Este keby to tak dokazali mat nejak konzistne funkcne :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Já zas vím, že by to pro mě byl stres (už ty dvě předposlední nebyly úplně nejjednodušší na postup), tak jsem aspoň využila jinak zbytečný diamanty :)) každý má jiné priority, jak vidno.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Tak jasne, ale pride mi to moc. To uz radsej ten 1 tyzden ozeliem na pohodu v nizsej lige. :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja to vubec neutracim. maximalne koupim pri friendquestu dpuble partakovi.
    ale ani mi to nepribejva, tim ze se furt drzim nekde nad hranici postupu a novy lekce delam tak jednu za tejden, tak sem tejdne nula od nuly. dostanu 100 za friendguest a zhruba stejne na friendquestu rozdam.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Jo, to chápu, mě ty honičky nikdy moc nebavily, tak je dělám v podstatě jen když je mám v daily questech nebo už jo nevím co.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já mám nakoupený nějaký ty prodloužení času, když potřebuju honit expy ve vysokých úrovních matchmakeru :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já si sem tam koupím 5 srdíček, když jsem hodně nesoustředěná a potřebuju splnit aspoň třetí quest :D
    Takže aktuálně jsem dost u nuly. Ale jinak když jsem to tehdy měla a nabízelo mi to záchranu, tak jsem odmítla.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Jinak by na to každý dlabal a zachraňoval se prachama...

Já to využila jednou, tak před půl rokem, když byla fakt nějaká smrtelná sestava. Aktuálně jsem nahamounila kolem 20K, tehdy jsem mohla mít něco mezi 10-15, ale za nic jiného neutrácím. Dětem průběžně dokupuju freezy, takže ty nic neušetřej :))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SAAYURI: To nie je uplne malo
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    TUILE: nabidlo, za 2k :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam