• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Asi jo, po dalsej lekcii s rozpravanim mi pribudla 100 k tomu :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tohle je nejake divne. Nebude to len blby preklad?

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    NELDE: jde, tak to já bych ho brala, kdyby se uvolnilo :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Asi bych měl místo po Daioni? Nereaguje, tak asi už nepoužívá.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Zdravím, ráda bych si po výplatě pořídila Duolingo super. Ten zaklad je fakt silenej. Nenajdu tady pět lidi, co by do toho šli se mnou? Individuální je hrozne drahej, ale 360,-Kč na rok mi uz přijde v pohodě :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Pokus vyklikat sa z toho bez zabitia apky skonci tym, ze to akurat cele zamrzne. Tiez som skusila si tym vyberom noveho jazyka prejst, aj ho zacat a stejne skoncim zase na tom, ze po kazdej lekcii chce, aby som si zas a znovu vybrala jazyk.

Keby som nemala to clenske zaplatene na cely rok, tak sa na to v tomto stave asi vykaslem.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: Android
    NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Android nebo Apple?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mam u sovy zase raz novu chybu. :) Uz druhy den ho musim zabit po kazdej lekcii. Inac sa tvari, ze som ho pustila uplne prvy krat a mam si vybrat, aky jazyk sa idem ucit. Po restarte vsetko ok, aj body normalne zarata. Je to teda dost otravne.
    CADDY
    CADDY --- ---
    SHARKIE: jo, to neni... tady uz jde spis o princip :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: To mi jedna hra pustila reklamu sama na seba a v nej bolo, ze nemaju ziadne reklamy. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CADDY: Zas ono ked sa to rozrata na tych 6 ci kolko ludi, tak to nie je moc. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Mě teda nejvíc baví občasné reklamy "zaplaťte si premium, ať můžeme poskytovat výuku jazyků zadarmo" :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    MAEQ: jojo, byl to velký šok po asi třech letech na Super, jak se ta základní verze změnila :) Přišlo mi to spíš jako demoverze, rozhodně nic k běžnému používání (což tehdy bylo normálně OK)... velký skok, halt chtějí nutit k placení o dost ostřeji...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Já včera jednu lekci dokončil s energií nula, jako celkem štěstí :-) ale ten přechod ze srdíček teda bolel..
    Jinak k těm questům - přijde mi, že to taky dává obtížnost podle používání. Já jsem takový ten typ, co to horko těžko dodělává ve 23:50 aspoň jednu dvě lekce, takže když mám friend quest, tak vždy max 10 perfect lessons nebo třeba 15 lessons celkem, těch 45 si nedokážu představit..
    AETHER
    AETHER --- ---
    CROSS: Ja si rikala, ze musis byt mimo civilizaci, kdyz jsi za den dal jen sedm😀
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: jinak ted, jak jsem to znova zprovoznoval, tak jsem zaznamenal, ze tu nekonecnou energii nemusis zapinat...takze pokud Te to motivuje, muzes jet i bez toho... :)

Nicmene to bych se nikam nedostal, ted jsem udelal na plnou energii jedinou lekci, a to jeste jen proto, ze mi ji to sem tam doplnilo, jinak bych skoncil v pulce...
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELDE: diky, je to tam :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    CADDY: Jedno místo mám, už tam mám Daioni, tak mohu přibrat. Napiš to pošty nick.
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: jo, proc ne, ale zase mit tak na tri lekce za den, to je sabotaz z druhe strany :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam