• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SKORZENY: měl jsem nějakou dobu 5minut a pak mi to vrátili zase na 10 minut...takže je to jen takovej soví přechod :-)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Tak je to definitivne, denne questy najnovsie pridavaju 5 minut k aktivovanemu triplu, namiesto predchadzajucich 10. Skoda, no. Aj ked momentalne mi to vyhovuje, 20 minut je tak akorat
    VIDA
    VIDA --- ---
    Hezký číslo dneska.

CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Když Юрiй, tak Gagarinova křivka
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Interesting....

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tadam, říkal někdo (já), že by zkusil Odysseu simplified? :)))
    Amazon.com
    https://www.amazon.com/dp/B0FWZ8YZBT
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    BRKODLAK: by som si tipol, ze vacsina osadenstva robi legendary v podstate priebezne a rovno za triple po 120. Potom uz len vies reviewovat za drobne
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CROSS: naopak, když opakujes lekce, tak je můžeš dělat na legendary, což je za 40xp, takže je to dobrej způsob jak si zopakovat látku a zároveň, pokud někdo potřebuje, nahnat body
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    nepřipadá vám matematika v duolingu totálně retardovaná? Přijde mi, že ať dám cokoliv, tak mi to naserviruje priklady jako 3x60 apod.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Jo! Snad jsem našla kde vypnout ty cizí lidi ve feedu...

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Keby radsej miesto podobnych ptakovin opravili tie neustale bugy
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Aha, tak to bude, jak jsem se obávala. Nemám jabko :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Na iOS jo, pod záložkou se streaks
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Oranžová mi už kdysi dávno zmizela. Chceš snad říct, že je ještě furt dostupná?
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAR_TINA: Swims like a mermaid — nice catch! To mi přijde docela vtipný :-]

Souboj Titánů cajk, ale Petiška je napodobenina pro děti, zlatej Zamarovský.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CROSS: ano, to je přesně můj plán.
    Kdo mě chytnete do friend questu na body, budete to muset uhrát sami :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAR_TINA: Nevim jak řečtina, ale když doděláš celej kurz, můžeš se k těm lekcím vracet, ne? Míň bodů ničemu nevadí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Uznejte, že jsou to krásné věty. (Jdu zjišťovat jestli neexistuje nějaká dětská zjednodušená verze Oddysey anglicko řecky). Úplně mě to přeneslo do dětství - hltání řeckých bají od Petišky a film s titánama a Krakenem, snad Souboj titánů?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: nechci se rozloučit s bohy a mágy :) taková ta lítost z konce knihy jakoby
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A teda řecká mytologie je lekce za odměnu, klidně by mohla mít víc kapitol. Žádná nová gramatika, jen bozi, medůzy, sirény, kouzla, draci.
    Stejně je ta řečtina tak těžká, že mi teprve docvakávají věci z půlky, rok opakování to možná zafixuje.
    Když mi půjde hezky práce, zaletím si na konci jara na nějaký ostrov konzumovat moře a zkusit mluvit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam