• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    NELLAS: imho to je i tím jak moc se snažíš. Když jsem dělal jednu lekci obden a zbytek lepil streak freezama, tak jsem tam měl skupinu, kde vyloženě byly výsledky ve stovkách a to jsem rozhodně nebyl v nějaké nízké lize. Po prázdninách jsem zase začal dělat poctivě a je to každý týden "horší" teď se končilo na 3-4k. Teď jsem se díval a už mají v mojí lize první lidi kolem 400 expů a to je pondělí ráno...
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: No tak to gratuluju o to víc :) Já sem teď přes léto taky začínala ráno a většinou sem měla problém se vůbec v lize udržet. Teď se mi sice povedlo dohrát takovej ten diamantovej tournament na třetim místě, ale opravdu za cenu pilného učení. (Přece jen nechci jen klikat a sbírat body, že jo.)

Jo a BTW, minulej tejden sem potkala kamarádku, která se přiznala, že ji soutěživost dohnala k hraní v každý volný minutě. Denní průměr 2000 XP. Usoudila, že to nejni zdravý, tak si hodila profil na neveřejnej a nemůže soutěžit. A sama říkala, že to už nejni učení, ale hraní.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA: ehm... já začínám v pondělí před sedmou, protože jsem zvyklá si duolingo dělat po cestě do práce :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: 1. Udržet se a v pondělí nezačínat ráno, ale spíš večer/v noci, kdy si to zapnou právě lidi "ježiš, musim rychle kliknout, ať nepřídu o řadu".
    2. Mít štěstí, že se se mnou do skupiny nedostanou podobný hujeři jako já :D

Tzv. želví liga.
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRISSIE: Ty jo, JAK?! :-D Já se svou stabilní sedmičkou byla třetí s odřenýma ušima, a to jen díky tomu, že jsem chytla po dlouhé době nejlínější skupinu :-D Ale možná, když máš stabilní hladinu, tě to setřepe s podobnými :-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: to by bylo stacilo jeden tyden na prelomu cervence a srpna - bylo krasne videt, jak lidi delaj akorat tu udrzovaci lekci nekde na dovolene :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: I když teda i to je na mě dost, no :D
    Maximum jsem měla jednou možná kolem 1400 (?) když jsem se hodně snažila...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: možná v prvnim roce jsou jeste hodny :-)
    Nevim, tohle mam vetsinou, semotamo je nekdo s 8k, ale spis je to kolem tech 3-4k.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Jak dostanu ligu, kde je maximum 3-4000 jenom? :D
    ... já si říkám, že bych si jednou dala to první místo a pak se vrátila k normální lekci až dvěma denně...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    A je to tam 😀

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Každým dnem jsem lépe a lépe připravena na interakci s ruskou mentalitou!

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    NELLAS: jojo svedstina
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    APRILMOUSE: Co to je? Nějaká švédština?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Ok 😂

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To je ale dobrá partie, hrobová místa jsou dnes dost drahá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PAKOBYLKA_: Jj, často následováno oznámením "Ty nejsi otec".

APRILMOUSE: A já se nedávno dozvěděl, že její matka má hrob.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Mne se porad pta, kdo je otec.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ELISEBBAH: tyjo mně taky! Dva mrtvý a u dvou se o nemrtvosti přesvědčovalo :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Mohe duolingo taky nema dobrou naladu :-)

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    QUANTI: dneska mi duo nabidlo nekolik mrtvych lidi. mam pocit, ze na nej prichazi podzimni deprese.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam