• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    CROSS: xp se zpožděním mi blbnou taky. Dneska mi to nečetlo xp za lekce snad až za hodinu. Zkusím se podívat, jestli není nějaká aktualizace.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DURDIN: tohle se mi už nějakou dobu nestalo, ale obvykle se něco podobného děje při přechodu z letního / na letní čas. Ale v poslední době pozoruju chyby v tom počítání Double XP, jak píše ELISEBBAH. Teda pokud je to vůbec chyba a ne politika — takový to splníš ráno třetí quest, dostaneš 15 minut, a když je skončíš, pustíš si ještě Early Bird Chest, napíše ti to, že teda ještě 15 minut double XP, ale hned je to zase vypne. (A dřív to fungovalo normálně.)

Taky to občas přičítá XP se zpožděním, a dobrý je taky náhodný zobrazování hlášky, že pro neaktivitu tě vyhodili z turnaje. :–]

No a co je určitě záměr je upselling na prodloužení 2x XP, co běží poslední týden nebo dva, to mi přijde celkem hnusný. (Těmhle praktikám se určitě nějak říká.)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    DURDIN: ja mela problem se zapocitavanim bodu a dvakrat mi nefungoval double XP, ale dnes jsem to aktualizovala a vypada to ok.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Nestává se vám poslední dobou, že je duolingo jakoby mimo synchronizaci s místním časem? Třeba včerejší daily quest se započítá ještě druhý den ráno, případně se ráno dělané lekce nezapočítají do daného dne?
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Taky se pridám :-)

DURDIN
    DURDIN --- ---
    VSICHNIMAME: Z diamantové by se mělo jít dostat do turnaje: [ELISEBBAH @ Duolingo]
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Kam se člověk může snažit dostat po vítězství v diamantové lize?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Wszystkie dni takie są.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já nevím, nebyla bych tak přísná, jsou i takový dny...

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zakřikli jste mi ligu - ty tři tisíce, co mi minulý týden stačily na první místo v diamantové, má v tomto kole někdo už dneska :-)
    ALI
    ALI --- ---
    ja jsem zde

DURDIN
    DURDIN --- ---
    ELSINOR: jestli ti to pomůže, tak já jsem na tom ještě "hůř". Ale už se to poctivě snažím dohnat :)

CROSS
    CROSS --- ---
    Dneska je tu, koukám, taková doxingová party.

DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Já se asi musím začít víc snažit. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak pro forma

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELISEBBAH: Ajo. Zvláštní, musel sem to nějak přehlídnout.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Jdu si vas popridat :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam