• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nevím, co se stalo, ale od včerejška jsem si všimla tohohle (dneska jsem i aktualizovala appku a nic) a vypadá to mírně strašidelně.

DURDIN
    DURDIN --- ---
    CROSS: u mě zatím první má jen něco málo nad 1k. Jenže stejně jsem to měl minulý týden a v pátek večer a sobotu přes den všichni v lize bouchli několik tisíc a já byl rád, že jsem skončil někde na konci tabulky
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    OMIKRONN: úplně stejně je na tom ukrajinština. Ale nejsem teda přesvědčená, že mi lekce z daily review přidává double minuty
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já mám teď otázky v ruštině.
    Čí je tahle moucha?
    Nevíme, čí je tahle máma.

A podobně.
    IDLE
    IDLE --- ---
    OMIKRONN: Jo, finština je tam bohužel kratičká, na rozdíl od jiných jazyků stihla jen jednu iteraci - kurzy, které tam existují dlouho, stihly narůst do celkem obřích rozměrů. A teďka, když jsou tvůrci kurzů placení, celkem pochybuju, že se do těchhle okrajových jazyků bude nějak významněji investovat.
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    MAR_TINA: Jo a kdo by měl problém se žraloky, tak můžu doporučit právě finštinu - tam žralok zásadně rád hraje poker (a často je ještě navíc americký).
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    Jinak teda přiznám se, že ta finština (jako můj první "dokončený" jazyk na Duolingu) mě rozsahem malinko zklamala - už ve třetí sekci (čtvrtá je ten závěrečný Daily refresh) už vlastně nebyla nová slovíčka a zejména ke konci mi přišlo, že už se to dost opakuje; některé věty jsem ani nedočítal a už jsem to doklikával podle paměti (je pravda, že jsem měl díky tomu poměrně velkou úspěšnost i rychlost). Ale zdaleka teda nemám pocit, že bych z toho uměl nějak rozumně finsky:). Nicméně vysvětluju si to tím, že je to poměrně nový kurz, tak je to asi spíš takový "nástřel", který se třeba ještě někdy časem rozšíří...
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    TRISSIE: U finštiny jsem se nedávno dostal do závěrečné sekce a troufnul bych si přidat ještě jednu možnost:
    ...
    4. když uděláš v závěrečné sekci Daily Refresh jakékoliv cvičení (nebo minimálně to první, ale mám dojem, že i po těch dalších mi to ty boosty dávalo).
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    MAR_TINA: me too! (me neither)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak první má za pondělí 700 bodů. Tak nic, no :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: já jelena neměla!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Uz mam taky zvířata! 😀

CROSS
    CROSS --- ---
    Jako tvl, ano, už je pondělí večer, liga začala před vice než 24 hodinami, ale… (první tři v naší skupině právě teď)

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Já se omlouvám všem, s kým kdy quest budu dělat, protože fakt jedu v udržitelným režimu pět minut před usnutím :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jsem na dva dny v Praze (banalita, pro mě exotika :-]) a hnedle ráno v metru nějaká osoba mocně dávala Duolingo, poslech — ale na loudspeaker, takže si neustále přikládala telefon spodkem k uchu, a cinkalo jí to tak, že se lidé ohlíželi. Veselé.

(Tímto se předem omlouvám tomu, s kým dělám tento týden friend quest, hned v úterý to asi nedáme, teda já ne. Až ve středu cestou domů.) :-]
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Slabé kusy nevydrží nebo je pošle maminka spát :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Jenže pokud takhle taktizují všichni, tak se nedivím, že i když začnu v devět večer, někteří šílenci mají hned první den tři tisíce :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    ATOMINATOR: Jak já ti rozumim! Ouplně mě svrběj prsty, ale nechci pak v neděli bojovat o přežití.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Pondělky jsou pro mě velice ambivalentní. Na jednu stranu jsem rád, že mohu řešit Duolingo až před půlnocí (abych se dostal do nějaké rozumné ligy), na druhou stranu bych chtěl dělat Duolingo už v průběhu dne a jsem hrozně nervózní, že nemohu. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A není to nepraktické, Antone Pavloviči?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam