• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SARGO: Já chci taky vlastního avataroksichta!
    SARGO
    SARGO --- ---
    Včera se mi najednou objevila možnost vyrobit si vlastní ksichtík. Tak se mi třeba brzy objeví i možňost skupinových questů? :-D (A chci je? Ten pocit odpovědnosti je paralyzující! Ale když to mají všichni, tak chci taky! :-D)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: to záleží, jestli si chceš parťáka vybrat sama, nebo jestli preferuješ sedávat v koutě a čekat, jestli jsi byla dost hodná :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: A to něčemu vadí? :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: to možná neděláš dobře, Jaromíre. Mám podezření, že ten, kdo zavíral quest, si do toho příštího vybírá parťáka.

My jsme teda tříčlenná skupina, tak nemám moc vzorků na pozorování, ale přijde mi ho tak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Sorry, jdu spát :D

SARGO
    SARGO --- ---
    QUANTI: To by se mi stalo, kdybych se pustila do velštiny :-D

Jinak zvířátka cením! Víc zvířátek! Větší zvířátka, menší, podivná! :-D
    CROSS
    CROSS --- ---
    Podle Duolinga to nejsou štěnice, s čím mají Francouzi problémy

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Výborně. Dostala jsem se do lekce, kde mě furt někdo oslovuje. Quanti konstantně olivová...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Tak se klidně zostudím sám :⁠-⁠D
    I když teda v tomhle páru sme nějak marný voba...

DURDIN
    DURDIN --- ---
    MAR_TINA: drž svoje tempo, svět se nezboří, když to nedáte. Komix o psychovlkovi a přátelské žábě zní moc dobře, můžu poprosit o link kde se to dá sehnat?;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KASUMI: Jo, já taky dělám duo hlavně když uspávám minivlkodlaka :⁠-⁠)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    objevila jsem skvělý příležitosti na opakovani

Když kojim v noci - pokud se mi podaří otevřít oči 😂
    A když ležím s miminkem, zatímco spí, páč se nemůžu hnout, jinak se probudí :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A nebo prostě tenhle quest mít nebudete, vono se to taky neposere.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: tak s touhle Marcelou jsme jednou quest silami společnými a nerozdílnými nedokončily, a to jsme měly snad akorát 30 lekcí nebo tak něco :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Nenech se vyvést z konceptu. 55 jich máte, protože tvoje spoluquestovnice je aktivní. Dělej to svým tempem, pokud to chce ona hrotit, tak si to dohrotí a dokončíte to tím rychleji (a shrábneš odměnu).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    asi tak :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já se bojím otevřít duo, že mi to někoho nabídne. A můj pocit osobní zodpovědnosti mě donutí zas udělat milion cvičení, která nepotřebuju. Potřebuju číst komiks o psychovlkovi a další o přátelské žábě.

Jestli mi bez přátel nebylo líp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam