• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Týden, ani psát už neumím.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uff, udržela jsem se v obsidiánové, ale tenhle víkend to teda bylo krušný.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Duolingo ví.

ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Trochu mě teď mate, jak je to vlastně s Legendary. Jestli jsem to dobře pochopil, tak v každé sekci je to tak, že k dokončení Legendary na jednotlivých Units musím udělat tři lekce, ale pak u té poslední Unit udělat všechna ta kolečka. Já teď dělal Unit 8 několik měsíců, když jsem měl zrovna náladu a chtěl nějaké XP navíc, a divil se, proč to trvá tak dlouho.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: za co? :DD
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    QUANTI: Byla jsi vybrána naprosto záměrně, nikoliv náhodně😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Je mi to jasné, to bych si ani neškrtla :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELISEBBAH: tak já už tomu fakt nerozumím! ale mám splněnej FQ, tak aspoň něco :-)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    TRISSIE: minuly fq ukoncoval cross a tenhle tyden jsem si mohla vybirat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: já to nebyl! :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Já se taky stydím, tak když dostanu na výběr, zavřu oči a píchnu prstem. Děkuji za výběr i za rychlé uhrání :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já se včera přihlásila přes web, a najednou mi to napsalo, že mi to převádí lingoty na tu měnu, co se mi zobrazuje na mobilu, tak mám najednou nějak moc na utrácení, a kdybych chtěla, můžu si vyexpit pár legendary levelů. Nebo to zase vzít přes němčinu, kde bych s x2 bonusem přeskákala pár levelů a dostala 100 bodů za level (takže cca 500-600 klidně za čtvrt hodiny?). Ale tenhle týden na to taky nějak nemám čas a prostor.
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Já zas mám někdy moznost vybrat a trochu se stydim se k někomu neznámýmu takhle na internetu přicucnout. (Všimněte si kombinace slov "internet" a "stydim".) Ale tentokrát sem se vzženila a ulovila NELLAS
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Já už jsem smířená, že vypadnu. Mám 308, poslední mimo demotion má 484 a tenhle týden zrovna nemám prostor někde hodinu sedět a honit expy.
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: hlas z hlubin internetu: BYLAS VYBRÁNA
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Mně to teď nabízí tournament a já si říkám, že nesmím podlehnout! :D
    Budu ráda, když nevypadnu z ligy.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: já mám Kasumi, mraky práce a v obsidiánový lize jsem asi třetí od konce, tenhle tejden to bude bolet.
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRISSIE: Tak to já očividně sedím na lavičce po nemoci, pořád nic :´-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám totiž trauma z hodin tělocviku, kdy jako pohybově nenadanou a navíc mrňavou mě nikdy nikdo nechtěl do družstva na vybíjenou, a tohle čekání, kdo si mě vybere v duu, mi to připomíná :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam