• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Každý má nějaký koníček, pokud ho to fakt baví, tak mu fandím.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    RUTHLESS: Jo. Jako třeba ten co vyhrál ligu minulý týden. Měl asi 25 jazyků, ty jeho top 5 přes 500000XP každý a ještě ke všemu používající 4 různý abecedy. Zajímalo by mě, jestli má i nějaký jiný život...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RUTHLESS: Doteď mě nenapadlo se po tom dívat :))
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Zkoumáte jaký jazyky se učí lidi u vás v lize? To je fakt zajímavý. Ty topy mám porad vlastně stejný tri.
    VIDA
    VIDA --- ---
    QUANTI: Nezapomeň, že můžeš být už vybrána někým jiným ;) (Aneb Spřízněni volbou.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    OMIKRONN: já udělala první lekci 11:56 (nechce se mi přijít o seriál truhliček) a první tři mají už teď 719, 698 a 534. Tak jako...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: právěže to tady čtu a hloubám a nevím 😀 já si teda mohla za celou dobu vybrat tuším jednou, tak mě to asi nemá rádo.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAEQ: Jo. Ten posun času do toho fakt hodil vidle. Není to příjemný.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAEQ: Tyjo tak to už vážně dávno nevím :)
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    TRISSIE: Já to zapnul v 8:30 ve vlaku - a pak jsem si vzpomněl na místní diskuze, udržel jsem se nic nedělat a nařídil jsem si upomínku na 23:00 večer:). Včera jsem se zachraňoval v obsidiánové pět minut před devátou, tak si to nechci ještě zhoršovat...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    VSICHNIMAME: Moje ligy končily v 22 h a po posunu času končí už ve 21 ..
    SALVATOR: Jo sorry, já byl ještě trochu v dovolenkovém tempu .. Jak jsme to nakonec uhráli? Já myslím že pak už celkem v pohodě ..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Anebo jsem ve svém pozorování zaměnila korelaci s kauzalitou. Ale u mě to opět zafungovalo, musím říct
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ja jsem minule friend quest nezavrela (zavrel kolega) a vybirala jsem si. Ted jsem zavrela a nevybiram… takze to mozna funguje kazdymu jinak :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Quanti, kdo z nas skoncil quest? ty nebo ja? ja mela za to, ze jsi to dokoncila ty, ale mohla jsem si ted vybrat partnera ..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jsem ruby a muj prvni ma 20xp 😂
    VIDA
    VIDA --- ---
    Dostala sem možnost vybrat si partnera/partnerku, ale oslyšela sem ji. Tak uvidíme, jestli mi sova někoho najde.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: opilá rozteklá sova!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Kdyby opilá, rozteklá!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: nic jsem nikde neřešila v neděli ani jindy, v úterý ráno to psalo "udělej jednu lekci na vstup do questu" a večer po udělání té jedné lekce mi to psalo, že žádný volný spoluhráč tam není.

Každopádně já se vracím ke svému: učím se v klídečku jazyk a všechno je mi jedno :) Na hraní her jsem nikdy nebyla a kdyby, bude to nějaká pořádná zábavná hra s hezkou grafikou, ne opilá sova :D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: té taktice úplně nerozumím - partner do friend questu se vybírá v neděli večer, já už od včerejší cca desáté večerní vím, že od úterý navečer hraju zase se ségrou. ale jednou si toho synovce vyberu, přísahám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam