• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Spoilers!
    ... než se tam večer přihlásím, tak už jen odkliknu hotový event, ne?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: kolem desítky by to měla být jistota, ale zrovna minulý týden to teda bylo hustější, s 11 jsem skončil 6. Teď zatím s 3k+ na druhým místě, je to fakt každý týden jinak. A stačí se 3x udržet v tý desítce.

NELLAS: prý máš udělat 1498 XP povídala sova
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    udělala jsem dnes pár lekcí, friend's quest nikde - aspoň nikoho nezdržuju, ale jakým pravidlem se to řídí, to netuším. Žádný den jsme nevynechala.
    No a taktizování na tisíce XP a superligy je pasé, došlo mi, že jsem 5 kapitol před cílem. Pak se asi vrhnu na obličejovou jógu :)

Teda zaplaceno mám asi do října, ale nebyl úplně plán přidávat další jazyk. Říkal někdo, že absurdní jazyky mají mnohem méně lekcí?
    Ta ruština se táhne jak smrad, poslední oddíl (4.) mi to přijde jen jako bezduché opakování. Klikám dokola na věty, které už byly.

Je nějaký rozdíl mezi v PC a v aplikaci?

Tolik otázek.
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: je to o náhodě... já měl většinou problém se vůbec udržet v té desítce, často jsem to vzdal, protože i ten desátý měl třeba přes 10k...no a jednou jsem vyhrál finálový pohár se třetím místem a měl jsem asi 5k?
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRISSIE: Vůbec nemusíš být na bedně, naopak to bylo hodně laskavé, postupovala minimálně polovina hráčů, ne-li dvě třetiny. A propadnout se můžeš zase jen do diamantové :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: neřekla bych, že bych někdy v životě měla za týden 20k...
    teď jsem to proklikala, pokud se dá dostat ve statistikách hlouběji než na ten poslední týden, tak jsem na to nepřišla, ale řekla bych, že mi stačilo tak kolem 10k týdně plus mínus
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BALAENA: mně šlo o to, jestli vaše zkušenosti jsou spíš "5-10k XP stačí" nebo "s míň jako 20k XP jdeš domů hned první týden" :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BALAENA: nedá se říct, kolik XP stačí, není tam pevná hranice
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: Záleží, jakou máš sestavu ligy. Stačí být v každém kole nad čárou, nemusíš být vyloženě na bedně, ale podle toho, jak moc jsou ostatní honicí psi, musíš být honicí pes i ty, abys udržela krok
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    TRISSIE: XP si nepamatuju a myslim, ze musis byt v top 5?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ještě 3 hodiny a zjistím, kdo si mě vybral. To napětí by se dalo krájet!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BALAENA,ELISEBBAH: kolik na to bylo potřeba expů, aby se člověk udržel, a tu duhovou skleničku dostane za to, že vydrží 3 týdny, nebo musí ten 3. týden i být na stupni vítězů?

zn: ano, taky mě to tenhle týden postihlo :-)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    TROGLODYT: jak rika BALAENA, ale netrva to jeden, ale tri tydny.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TROGLODYT: počítá se to do streaku jako diamantová liga, je to něco jako její nadstavba. a dá se za ni dostat ta již zmiňovaná duhová sklenička
    je to tak čtvrt až půl roku stará věc
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    Vite nekdo co je ten Turnaj? (to tam drive nebylo , ne?)
    ...to funguje jako "jeste vic diamantova" liga?
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já se se svými 1-2 lekcemi denně poflakuju už nějakou dobu v ametystové, první má 280 a mně momentálně hrozí, že bych tenhle týden mohla postoupit. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DURDIN: Asi jak kde, no 😄 v naší obsidiánové pěkně fouká, první tři mají přes tisíc.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Byl jsem minulý tyden na školení, načež už jsem neměl chuť ještě duolinogovat, takže jsem se potupně jako poslední propadl zpět do obsidianove. Ale tam stejně je nejlíp;) První místo má dneska 445 a jsem aktuálně na 7 a to jsem ještě dneska nedělal lekci:)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    No, dnes patrim k tem divnym :)) a uz mi slapou na part.

SARGO
    SARGO --- ---
    RUTHLESS: To teda zkoumám! Projedu všechny fotky, skouknu křivky aktivity, protože mě baví pozorovat, jestli to mají všichni tak nerovnoměrné jako já, a které dny v týdnu učení přejí nejvíce; a velice mě zajímá, jaké jazyky si lidi kombinují... :-D
    Určitě je tam ale řada účtů sdílená, holt prémium jsou taky prachy, to pak není ono. :-))
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    QUANTI: Je to zajímavý… jen čas od času proklikat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam