• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Já dřív mívala taky 30, ale jak jsem začala dělat trošku víc lekcí, naskočilo mi to na 50 a drží se to. A aktivní spoluhráčka uhrála v to první úterý tolik bodů, že jsme taky dokončily quest 31. Takže já to zase budu nahánět někdy koncem měsíce :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Aha! Já si řikala, že mám jen 40, ale TRISSIE 50. Tak to sem oficiálně nehrotič :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Někteří, co to tak nehrotí, dostanou jen 30 úkolů.
    CADDY
    CADDY --- ---
    CROSS: jojo...ale neni to jen u tech, co jsou stejne... tento tyden jsem jednou splnil pet unikatnich questu a zapocitalo to jeden, nebo dva....chova se to proste divne...

Stejne jako je vtipny, ze na jednom telefonu muzu otevrit ranni/vecerni truhlicku a pak na druhem pozdeji taky...ale opacne to nefunguje, kdyz pusitm napred na druhem, na prvnim mi pak napise chybu pripojeni :))
    GEGI
    GEGI --- ---
    mám DL jen na jednom zařízení, tak to tedy nevím :-D Jeden z mých kontaktů ale má taky splněno už dneska, tak to asi nějak vychází. příští měsíc to budu znova pozorovat.
    #identikit gegi - Anna (anvduo)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ha, já už vím, proč mi to nezapočítalo na listopad friends quest - byla jsem aktivní blbec a splnila ho v úterý 31.10. :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    CADDY: s těmi denními questy je to tak — taky mi někdy nezapočítá ani ty tři za den, typicky když na jednom zařízení splnim mimochodem něco, co je quest na tom druhým. Ale u friend questů mi to připočetlo 2x5 teď naposled.
    CADDY
    CADDY --- ---
    Jinak teda #identikit, já to mám taky hodně složité :-D

NYX: CADDY
    Duo: Caddy (Caddy0257)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CROSS: no ja treba jedu na dvou mobilech a vice nez tri denne, mi to proste nezapocita (plus pet za parovy quest)... i kdyz splnim dohromady pet questu, nad tri za den uz nepribyvaji...a nekdy mi to nezapocita ani ty tri....
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: taky mě to zaujalo. Pomáhá tomu dělat DL na více zařízeních, protože třeba friend quest, pokud ho na obou opravdu dělám, mi to může započítat jak na telefonu, tak na tabletu. Ale i tak mi není jasný, jak je možný mít splněno už dneska. :-]

Jinak #identikit
    cross — cross (vonkreuz)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    haha :D tuile, tobe padla dobra veta "i like food" :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TRISSIE: tuile taky . .dafak :D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    TRISSIE: zrovna se jdu ptat na to samy. Denni questy plnim, fq taky a plusickuju jako diva (ale zjistila jsem, ze to mi zadny body nepridava). Mam 26...
    GEGI
    GEGI --- ---
    Anna jsem ja a taky uplne nevim - mela jsem splneny uplne vsechny denni, ale ty tri navic nevim kde se tam vzaly :-D kazdopadne jsem rada, ze jsem tuhle diskusi na nyxu nasla, opravdu me to ted vic motivuje se duu venovat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    who the hell is Anna a jaktože má 9. splněný listopadový quest?

já teda nevím, jak se mi to počítá, protože se neflákám, friend questy plním a mám 23/50.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    #identikit
    macska - macska
    (K. jsem já, ale kvůli vám jsem se přejmenovala)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    #identikit

NYX: KAZUO_KIRIYAMA
    Duo: Steppenwolf (Karel59867)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    SALVATOR: Mě to pak asi spíš donutí snažit se víc. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Já sem poslední dobou fakt línej a nechce se mi do toho.
    ELSINOR: Takže počítej s tím, že příští friends quest nedáme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam