• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já procvičuji vězení, svědky, vyšetřování a i tak mám zvířátka.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    TROGLODYT: Nezapomeň na kafe. Růžový 😂
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    V řečtině můžem pít vodu, víno, džus a mlíko. (ale bez obrázků)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ale kdo celý život pije jen vodu, ten je nejzdravější.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SARGO: tak to moji rusové pít umí. čaj, kávu, víno, pivo, a dokonce i džus máme, ve skleničkách i hrnečcích všech barev :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Tak ať je to co nejrychlejší a co nejméně bolestivé pro pacienta i peněženku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já dneska udělám hodně úkolů do questu, protože jdu sedět frontu k veterináři na akutní ošetření. :/
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRISSIE: To já si jím stejky s brambůrkama a rajčátky, občas proložené klobáskou :-D K pití, pravda, jen voda, ale zato ve vkusné modré sklence. :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Taky jsem neaktualizovala, samo se mi to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA: já nic neaktulizovala, ono samo :-(
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Po téhle zprávě sem si říkala, že nebudu aktualizovat. Jako fakt ne. A co myslíte? Mám to tam. Teda vlastně už nemám :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: mně na to klikat nejde, můžu to otevřít, zobrazí se, kdy byl získaný tenhle level, a pak to můžu zavřít nebo sdílet :-(
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: aha, tohle ja ne, mel jsme jen naopak ten vecerni po 22. hodine :) Pred devatou se k tomu dostanu malokdy :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Ja měla pocit, že jsem to kdysi už splnila, ale ráno mi to naskočilo jako novinka. No co, na ranních si holt dám sem tam pauzičku na sovu.
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: tak tohle bude tuhý achievement 😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Když si na to klikneš, tak ti to ukáže, kde jsi a kolik levelů ten achievement celkem má a kolik toho ještě musíš získat na další level. A přibyly mi nové (i když mi přijde, že mi i nějaké zmizely).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: Mně ten double XP dneska taky skákal tam a zpátky, například mi to mělo za poslední lekci kolečka dát 40 XP (takže 50 včetně bonusu) a připsalo mi to 30. Mají to nějaké rozbité. Tvoje double XP mi ráno teda zafungovalo, v podstatě :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELISEBBAH: mne zmizely odecty, kolik mi zbyva do dalsiho achievementu :-(

Tato změna neni k lepsimu!
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak ja si rano aktualizovala duolingo a zadnou novou grafiku nemam, ale za to jsem dvakrat od Nellas dostala darem doubleXP a ani jednou nefungoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam