• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ta jejich aktualizace je pekne naprd. Grafiku mam porad stejnou, ale strasne se to seka. A nedalo mi to bosster po dokonceni kolecka, protoze to cely zamrzlo a musela jsem to restartovat. Nemam rada jejich aktualizace.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: To bylo po půl hodině, ale aktuálně má první teda přes 600.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já na to včera po několika měsících zapomněl, naštěstí zafungoval streak freeze. Každopádně u nás má první 138 xp :⁠-⁠D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: to máš fajn, u nás má první 4600
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ajaj, to bude týden. Všichni ještě honí body, já pro dnešek končím.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Moje duolingo filosofuje!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A tohle je na pondělí takový univerzální 😁

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Moje Duolingo dneska porušuje hygienické předpisy.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ale vlastně mě poslední dobou baví testovat si lidi na smysl pro humor.
    Když začnu vykládat, jaké absurdní věty mám, jsou na to dvě reakce - jů, to je super, to je vtipný! - vs - a fakt tam jsou takový blbosti? to je hrozný, proč to dělají?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KASUMI: Já teď zkouším zase praktikovat, že začnu až dneska večer, dřív na to v pondělí prostě nekoukám, nechci dopadnout jako na screenshotech níže :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Mne tam zadny vtipny preklady nechodi, maximalne, ze had je v bote :/

Ja jsem spadla. Nejak jsem to tento tyden nezvladla a mela jsem prilis kompetetivni skupinku. Potrebovala jsem se posunout dal, ale furt nebyl cas se tomu venovat na 100 % a psat si novy slovicka, az tyden ubehl jak voda 🤷‍♀️

Tak snad ted bude lip
    Ve ct jdu ke kadernici, tze tam minimalne pul hodina klidu bude :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AETHER: Liudmyla by se měla vzít za tlapku s mojí Olgou z minulého kola (která končila na 21k) a společně by měly taky vyrazit mezi lidi, než jim upadnou prstíčky od samýho mačkání klávesnic a touchscreenů! :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Říkal tady někdo "zvířátka"?
    Sbírka z dnešního rána

AETHER
    AETHER --- ---
    QUANTI: 10 minut po zarazeni do skupiny… na zacatku meli vsichni do 200…

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: 400 za první večer vídám poměrně pravidelně, ale obvykle ti lidi pak končí kolem 2000 :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: No jistěee.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já jsem si zase ve čtvrt na deset uvědomila, že jsem ještě dneska nesplnila řadu... Takže příští týden bude asi veselý 🙄
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mám teorii. Lidi dostávají vybrat friend questy podle toho, jak jsou online (někdy od šesté hodiny v neděli nebo nevím). A když jsou už někým vybraní, na výběr nedostanou?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mě klepne, koukám tu smutně, že nemám frends questy, a já je mám v nastavení vypnuté... :-D

A jinak tadá, dušička má pokoj, první místo uhájeno. Mám teď bodů tak plné zuby, že se další duhové skleničky zaručeně nedočkám :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam