• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DURDIN: No, podle toho screenshotu, co jsem posílala vzápětí... Nopity nope. Jakože, při troše štěstí se možná udržím, ale minimálně první příčky jsou přesně ti lidi, co nedělají nic jinýho.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    QUANTI: já doufám, že to nebudou šprti, ale lidi co celý (tý-)den neměli čas a udělali Duo a vzpomněli si na poslední chvíli 10 minut po začátku "nového týdne" (tyjo kdo vymylsel, že liga bude končit v 9??).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ale jinak, poté, co jsem se pochlubila, vyjadřuju soustrast, to fakt nasere. Já doufala, že mě nikdo z ligy (ze 7. místa) už nevyšoupne, ale chytala jsem po cestě wifinu a odehrála pár legendárních základních lekcí, abych si to pojistila.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Doprdele!!!!

Sráč Evgenii mě porazil o 1 zasranej XP!!!

A samozřejmě ve snaze ho porazit jsem se dostala do várky šprtů v diamantový lize.

FML
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já sledoval jsem azbuka...

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Už mi ho vzal. Kašlu na něj a zkusím večer ramp up.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Herdek, já na to dneska nemám čas a taky jsem chtěla jedinkrát vyhrát ligu! 😭

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    QUANTI: v cestine se pije voda az v cervenci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mám náskok asi 900 bodů nad prvním sestupným místem. Jestli mě dneska někdo předběhne, budu hodně smutná, ale nechci u toho trávit hodiny a jak se znám, tak večer zase zapomenu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SARGO: tak to byl ten reward! Poslala jsem to manzelovi na whatsapp a pak hledala, co z toho mam :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    NELLAS: A zasdílet to, v tom byl háček :-))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak. Už umírám únavou, jdu si lehnout, ale jestli tohle Evgenii zítra překoná, tak si ho najdu a vykostím 😁

QUANTI
    QUANTI --- ---
    A promiň, Lily, ale tohle ti nesežeru 🤭

QUANTI
    QUANTI --- ---
    A tak to je aspoň předsevzetí 😂

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zari to má nějaký popletený teda 😁

VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Taky myslím, že to bude jazykama a taky verzema. Kamarádka s iPhonem měla u stejného jazyka některý fíčury dřív než já s androidem.
    Seznam slov nemám (Android - English, Français, Русский).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Asi suchej květen...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CROSS: Ono to fakt může bejt rozdílnejma jazykama, rozdílnejma verzema aplikace... Možnost účastnit se turnaje sem třeba já měl až nějakou dobu poté, co už to tady jiný řešili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam