• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: No to byl ale přesně můj případ. První lekci ligy tohodle tejdne sem kvůli streaku dělal hned v neděli, těsně po uzavření ligy předminulýho tejdne. Byli sme tím pádem v téměř identický situaci. A přesto takovej rozdíl v ostatních účastnících.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přece někde musí být i liga lidí, co omylem začali ve 21:01.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Já minulý týden závodila o první místo v obsidiánový... a o minutu jsem přetekla do nového týdne. Takže takhle názorně vypadají ti soutěživci od první minuty :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: wtf. Mě na 1. místo tenhle tejden stačilo 6001 xp. A to sem první lekci dalšího kola ligy dělal eště minulou neděli večer místo pondělí, abych nepřišel o streak.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak jsem neudelala nejvic challenges v tom zavode s durdinem, ale zavrela jsem a mohla jsem si vybrat partaka.. myslim, ze jsem volila quanti.. ale jeste to tam nevidim.. tak schvalne
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELISEBBAH: ale musíš to číst, jako bys říkala these are not the droids you're looking for
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jako zachránila jsem se, nakonec s rezervou asi 200 XP a 2 míst, ale ten vršek žebříčku no comment.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    SALVATOR: jeste jak to v ty latine zni moudre :)))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dobrá rada do života.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: myslíš toho mluvícího koně?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A taky oceňuju praktické věty a moderní přístup!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: no vidíš, tak ten zrovna kytky žere :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já měla tuším koně?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AETHER: na té univerzitě ve španělštině učí pes, že jo? (NELLAS? ten byl tvůj?) - tak to je pak jasný, že nežere kytky, za ním se chodí s klobásou!
    u nás v Rusku máme jen toho koně umělce, na univerzitě učí normální lidi, většinou matiku, fyziku nebo biologii.
    AETHER
    AETHER --- ---
    Ja uz jsem i hledala, jestli to neni nejake prislovi, ale zrejme nejaky trol mezi autory😁

NELLAS
    NELLAS --- ---
    DURDIN: Já si dávala němčinu. Ale stejně mě to hýbání pobavilo!
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    NELLAS: mě se hýbou-mluví-dělají tanečky jen ve Španělštině. Ve Švedstine jsou statické. A v hebrejštine nemám postavičky žádné. Doteď jsem myslel, že to je podle jazyka, ale evidentně v tom je neco víc. Další ze záhad duolinga;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: No jo, holt mám zaostalý telefon :))
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: mně se to teda na mobilu hýbe vše jak divé :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam