• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DURDIN: já vlastně nevím, jen občas slyším cvakat něco jako metronom a páťačka na obrazovce mačká klávesy s tóny. Blíž jsem to nezkoumala. Ale nepracuje to s reálným pianem, jen na telefonu.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    QUANTI: a funguje ta hudba v duolingu dobře? Teda, jak to tam vlastně funguje?
    Já před časem zkoušel nějakou appku na učení hraní na klavíru/pianu pro dceru a když jsme zahráli na pianinu nějaké noty, tak mi to tvrdilo, že hrajeme špatně (ale nevím, jestli mám na tabletu blbý mikrofon, nebo je rozladěný to 50 let starý pianino po babičče, já to houby poznám, proto jsem chtěl nějakou appku co ví co dělá)
    CROSS
    CROSS --- ---
    U nás to bude asi poklidnej týden, desátej 800, třetí 3k, takže asi neni o co bojovat a v klidu se držet někde mezi. Minulý týden to soupeř(ka) v boji o třetí místo vdal(a) až v pátek na 10k. To tentokrát stačit nebude.
    TUILE
    TUILE --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zvížát... Tak nic, drsná realita meziválečného Německa.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Uááá 😅
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Uvidí se

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ja to teda moc nevidím, no :-)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Btw dcera se tam zbláznila do tý hudby a teď po nás chce piano... 😂
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: Jo, já nechci předbíhat, ale snad se to nezblázní...

KASUMI
    KASUMI --- ---
    To by mohl byt dobrej tyden

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dala jsem si svou přeskakovací německou lekci, a dneska to bylo celé o žábě. Kromě těch vět z feedu jsem taky zjistila, že ve studni byla vážně tma, proč sledoval žabák princeznu, jestli se změnil v draka a... nebojte, neumřel.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jako já mě z prdele kliku. To je jasný :-) a navíc, jak nám úplně změnili ten kurz, tak jsem mel hodně lekcí, které nebyly legendary. Tudíž jsem tam nahnal body, když jsem to dodelaval. Takže mi to ani nedalo tolik práce. Ale ten odznacek jsem chtěl, tak jsem využil příležitosti :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem tu mrkla do historie, a diamantovou ligu jsem onehdy vyhrála s cca 2500 body. A to mi přišlo, že jsem to přeháněla :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja 6k bodu, byla sem sedmnacta, tedy sem se udrzela v diamantu.
    uff, posledni 4dny sem spis nehrala nez hrala.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RUTHLESS: congratz :-)

Jinak ja na turnaj vyuzila strategii zacit az v pondeli vecer, prvni magor mel stejne 13k, ale mne stacilo 2k na predposledni postupove misto.
    Tenhle tyden mam rozectenou dobrou knizku, takže po ceste do prace ctu a neduolinguju, takze za me uff :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nakonec jsem měla asi 1700-1800, už nevím. První měli kolem 28k, tam jsem ani neaspirovala. Zvláštní bylo, že nad čarou pro sestup to pořád rostlo od 1200 a dál, ale pod ní zůstávali všichni pod 700.
    Tak zatím asi pokračuju v turnaji, dostanu pak případně druhou skleničku?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já asi za 1100 udržení, taky dobrý 😁
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Výhra v diamantový lize za cca 3700 :-) mám radost upřímně.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam