• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: A myslíš, že spolu soutěží lidé na zhruba stejné urovni? Na to jsou asi ty ligy, ne? Moc jsem tohle nezkoumal.

Ten žebříček je teda dobrej motivátor. Minulý týden jsem v neděli večer klikal skoro půl hodiny, abych byl první :) No stejně jsem byl nakonec druhej.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    QUANTI: mě to teď překvapilo, myslím, že tam dříve to pojmenování nebylo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FRK_R23: když jsem to zkoumala dřív, byli tam lidi s naprosto různorodými jazyky.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Konkrétně to vypadá takto

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo, tak mají. Hm, to bylo nestrategický tím pádem, měla jsem začít polštinou nebo řečtinou, ale kdo to měl tušit :D němčináři jsou ambiciózní, i když jsem začala až včera večer, tak už má první v lize přes tisícovku.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VSICHNIMAME: já dělám čtyři jazyky. Na lize mám napsáno "german learners", asi podle jazyka, kterým jsem začala týden, ale nezkoumala jsem, jestli ostatní taky mají všichni němčinu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jen jsem to předpokládal. Dávalo mi smysl, aby spolu soutěžili lidi se stejným jazykem a podobným skillem. Ale víc jsem o tom nepřemýšlel. U mě to vypadá takhle, takže to podle jazyka asi není.

Yo hablo español!:)

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    FRK_R23: nevím, do včerejška jsem si nikdy nevšimla, že by se liga jmenovala XY learners.
    VIDA
    VIDA --- ---
    FRK_R23: Spíš ne. Teď tam mám chlapce se španělštinou a italštinou z portugalštiny. Já mám angličtinu z češtiny a pak francouzštinu a ruštinu, takže vždycky mám hodně lidí se stejným jazykem, ale liga se podle toho neskládá.
    TUILE
    TUILE --- ---
    to mozna funguje u utalstiny a spanelstiny.
    ja takovy sousedy nikdy nemela.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    VSICHNIMAME: Předpokládal jsem, že tohle je defaultni chování:)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Včera jsem si poprvé všimla, že jsem v lize jen s těmi, co dělají stejný jazyk jako já. Je to novinka, nebo jen nejsem vsimava?
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    CUBEEKK
    CUBEEKK --- ---
    RUTHLESS: jn .. taky jsem musel v sobotu po navratu z hor trošku zabrat, abych to stihnul :-)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    nesu vám něco z ústavu

CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Poprvy jsem nekde skoncil prvni a mam tak obe dve badge za prvni misto :-) Vzhledem k tomu, ze jsem tomu moc nedal, jsem vlastne spokojen :-)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    BALAENA: vykašlala jsem se na to a asi mě to nemrzí.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    To je tak, když vám kolegyně pomůže :-)

BALAENA
    BALAENA --- ---
    QUANTI: ne. z 15 v tournamentu zustane 10, ty desítky z různých tournamentů sesypou dohromady zase po 15, zůstane zase 10, zase je sesypou po 15, ve třetím kole těch prvních 10 z 15 dostane sklenici
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pockej zitra :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam