• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: ale mlho, to je to, co rikam - liga zoufalcu, co to resili na posledni chvili (bo u toho nesedi deset hodin denne jako nekdo, aby meli postup pohodlne pojisteny dopredu :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Já si nějak nejsem jistej, že tohle úplně funguje. Minulou neděli se mi podařilo přesně to, co popisuješ a dneska mi na 2. místo pohodlně stačilo cca 1600 XP
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já se na questy vykašlala, snad stihnu challenge i bez těch dnešních. Dneska prostě nebyl čas, stěží jsem si vzpomněla za deset minut devět prodloužit řadu (svlečená, v koupelně před sprcháčem 😂). Nějak nechápu, co to bylo za den. Nic jsem pořádně neměla v plánu, ale stejně jsem se nezastavila a navzdory tomu za mnou není nic vidět.
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Viděla sem jistou naději na třetí místo, ale hodinu před koncem se dvojka s trojkou pustily do závodu, tak sem šla ulovit xpéčka v domácnosti složením prádla.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já poslední úkol dokončila 21:00:05 - což mě katapultovalo do ligy s podobnými zoufalci. Uvidíme zítra ráno, ovšem je 22:25 a první má jen 366XP, vypadá to nadějně :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já váhala, jestli to riskovat, ale nakonec jsem to stihla o chvilku dřív.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Dooohajzlu, já nestihla questy 😒
    B3DA
    B3DA --- ---
    Tvl, zadna trofej? Dostanu 30min boost, kterej tedka necham propadnout samozrejme a nejaky drobny. Uaaa, podel :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem si ještě na poslední chvíli splnila denní questy, ať pak můžu za pár dní machrovat, jak mám únor hotový.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    TUILE: tvl a ja tu machruju s 2,5k :D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    VSICHNIMAME: matching madness
    TUILE
    TUILE --- ---
    ELISEBBAH: ca trictvrte hodiny denne (2x15 z truhel a 1x15 z ukolu).
    nicmene sem jela ciste jenom na body. o jazyk slo az na poslednim miste.
    chces vylevlit postavu? di dvacetkrat do stejnyho dungeonu s klikej furt na to samy dokola.
    v momente, kdy sem v cince mela cviceni, ktery bylo extremne jednoduchy, zapla sem lektvar z friendquestu a klikala pul hodiny furt dokola to samy. jedno cviceni trvalo do triceti vterin a bylo za to 40xp (z toho dne mam 9kxp).
    (matching madness v mym jazyce tatim nemam)

priste uz do toho nejdu, chci se ten jazyk treba i ucit. ale chtela sem odznacek… (facepalm emotikon)
    TUILE
    TUILE --- ---
    KASUMI: hezkej posun!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VSICHNIMAME: To je matching madness, ne?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak uvidime

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    ELISEBBAH: čemu říkáš pexeso?
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    TUILE: kolik jsi u toho stravila? Ja tenhle tyden min hodinu denne, vzdycky double, delala jsem predevsim pexeso za 100xp a mam "jen" 14k. Kolik casu to chce n'a tohle score?
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    My se cely tyden predhaneli v prvni trojce. Nakonec to vzdavam a smirim se s tretim mistem. Zitra zkusim zacit cestinou, at jsem v "ceskem" zebricku.

MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    TUILE: Tak jsem v letu... 🤞🏻 snad to vydrží

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Zcela mimo téma - myslím, že tady oceníte ďábelskost otázky, která zítra čeká na moje studenty v rozehřívacím Kahootu. (Budou radostí skákat až do Stroopu.)

TUILE
    TUILE --- ---
    MAAJAA: go girl!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam