• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    obcas se me ma ucitelka italstiny zepta, proc znam tak divny slova jako kachna, spolubydlici apod :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zrovna když konkurence neni moc silná, Duolingo mi prostě nepřičítá body. Teď jsem to trochu sledoval u večerní patnáctiminutovky a přišel jsem minimálně o 190 xp. Podvečer se děly takový věci, že mimto po dokončení lekce hodilo animaci, jak jsem třeba o 20 xp přeskočil do tý doby prvního, a po skončení animace v žebříčku jsem o nějakých 60 za ním.

K tomu tyhle perly. To první, jak i neznalí francouzštiny asi poznají, je skvělá volba dvou různých slov v Match madness. To druhý pro změnu je dokončenej level v Match madness před limitem, který to ovšem nerozeznalo. Musel jsem to ukončit manuálně a započitalo mi to jen ten postupnej vysledek 30, i když to správně ukázalo všech 110 spárovaných slov pro ten level.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já si teda nestěžuju :⁠-⁠D

QUANTI
    QUANTI --- ---
    RUTHLESS: no tehdy jo, ale teď má ten první 4243 😅
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    QUANTI: Co je. Vzdyt jsi úplně v závěsu :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    QUANTI: 🤷‍♀️😀

QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: Chvíli jsem se snažila udržet krok, ale bez šance... 🙈

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Mno
    Rozdil dvou hodin 😀

QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Přesně moje slova 😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já se do turnaje dostala z nějakého asi předposledního nebo posledního místa. Zase pokud vypadnu, furt se udržím v lize :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    SARGO: tim si nejsem uplne jisty, jednou jsem se takto podival, a i kdyz jsme delal cviceni az vecer, byli tam nahore v tisicovkach :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak včera to bylo fakt o fous - koukám na to v půl sedmý, bezpečně 12. - v deset zkontroluju finální stav a 25!
    Turnaj je teda podle všeho nějak vyhlašovanej centrálně, taky mi ho to nabízelo, ale neměla jsem tímhle směrem ambice. Při troše štěstí všichni magoři příští dva týdny budou v turnaji a já budu mít klid :-)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    QUANTI: mám to úplně stejně, včetně pravdepodobneho (já se teda fakt nedivala) 4. mista:)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Já mám do konce dne ještě půl hodiny :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SARGO: Nadsázka ;) jo, už jsem to omrkla, skutečně 4.
    SARGO
    SARGO --- ---
    QUANTI: Podívat se můžeš, když nebudeš dělat žádná cvičení, nikam tě to nezařadí :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Taky jsem se, předpokládám, dostala do turnaje, ale do zítra do večera to neotvírám! 🙈
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Probojoval jsem se do turnaje, snažím se držet krok, ale jde to ztuha

KASUMI
    KASUMI --- ---
    🤦‍♀️😀

TRAFO
    TRAFO --- ---
    Dokopal jsem se k tomu nafarmit expy, abych získal achivement za diamond. Na postup do turnaje to nevidím))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam