• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    no jo, vy šílenci, co jste dávali nejvyšší obtížnost i bez boostu, jste to rozbili pro nás ostatní smrtelníky! :-)

(já teda v match madness furt nijak extra neskóruju, bo tu azbuku čtu furt docela pomalu a když se snažím moc rychle, tak prostě dělám chyby a ty MM neodpouští)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Je to o dost jiné a těžší.
    Jmelí jsem tam sice neměla, ale byla tam slovíčka, co jsem ještě nikdy neviděla, i alternativy slovíček, co jsme neznala (třeba jako help tam nebyla ayuda, ale něco jako auxi-něco a podobně). Zároveň ty dvojice nové nenaskakují zároveň, ale klidně naskočí slovíčko vlevo a vpravo pak až za vteřinu či dvě, takže člověk zbytečně dlouho čeká než se objeví.
    VIDA
    VIDA --- ---
    RUTHLESS: Akorát jedu z Cimrmanů, tak si říkám, jak to má CROSS pěkně tematický.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    VIDA: Zejemna když zapomenes text…
    VIDA
    VIDA --- ---
    CROSS: Jmelí :D To se ale může hodit!
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: na tenký led jsem vstoupil vědomě a přiznávám, že k zubaři chodím častěji (a naštěstí ne k tomu, co se tak rád dělil o svoje politické názory)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: To říkáš jen proto, že ke gynekologovi nemusíš.
    Já už dlouho match madness nezkoušela, tak to neposoudím.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: Copak jmelí...!
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: gynekolog ještě OK, horší je to se zubařem

Jinak mi přijde, že po posledním updatu se poměrně dramaticky zhoršila obtížnost match madness. Jednak to — vypadá, že — cíleně omezuje výskyt páru slov na stejném řádku, jednak mi to rozšířilo slovník odhadem tak na dvojnásobek, včetně slov, která se zatím v kurzu (FR) nevyskytla, jako například jmelí (WTF).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    APRILMOUSE: To na mě můj gynekolog zkouší pořád.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pobavilo spojení témat :-)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    B3DA: Vacsinou to pomoze, ale uz sa mi stalo viac krat, ze nie. Najviac ma to nastvalo, ked som mala v ramci dennych questov precitat dalsiu story. Dost dlho mi trvalo sa dopracovat k dalsej a tak tak som to stihla do konca dna.
    B3DA
    B3DA --- ---
    SALVATOR: kdyz se nenacita score v zebricku (nebo se zda, ze neplati 2x bonus atp.), staci restart appky a srovna se to
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zvláštní, já teď vypadla z prvního kola turnaje.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    zkusil jsem taktiku demotivovat ostatni hned ze začátku, ale v semifinále turnaje už to moc nefunguje :-(

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak sem zjistil, že když žebříček ukazuje postup po lekci, ale přehled pod ikonou ne, tak směroplatný je to první. I když mi přehled ukazoval 28. místo, tak skutečný bylo to 20. a v lize sem se udržel.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tenhle tyden si to nenechavam na posledni den 😀

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALONSY: ráno jsem jen tak z hecu zkoušel, kolik zvládnu nahrát během 15 minut - dostal jsem se na 800XP
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALONSY: Ja sa teraz uz dlhsie drzim na obsidian. Pretoze vzdy, ked postupim, tak tam mam ludi, co maju kazdy den kludne +5k a to ma strasne demotivuje, takze nakoniec len s mininom udrzujem streak. Na tej nizsej kludne spravim celu unit za 2-3 dni.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Sakra, jak vás to drží bavit tak moc, že se dostáváte do takových lig? :)))
    Já se blížím skoro ročnímu streaku (hurá!), ale už jedu vyloženě setrvačností lekce denně.
    Dobře, dneska jsem dala i těch 15 minut, protože mám nová slovíčka a gramatické jevy a to mě baví. Ale jakmile to pak propadne k opakování známého, tak prostě jen setrvačnost. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam