• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: jak jsem psal, začal jsem v pět.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CROSS: nemůžemít společný účet celá třída a zrovna teď mají supl a mají si dělat duolingo? :D

Dá se duo dělat na dvou a více zařízení naráz ve stejný čas?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: 😀
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jako tvl... teď jsem začal, dám rvní lekci za 80, v žebříčku jsem třetí, první, nějaký/á Nicola má 700. Říkám si, OK, asi docházej hráči. Udělám druhou lekci (nějakou takovu rychlou asi za minutu a půl), Nicola má 1100. Udělám dvakrát match maddness (teda třikrát, protože jednou mi to prostě odmítlo skončit, po dokončení 70 párů to furt tikalo a nic), Nicola má 2200. Teď jak tohle píšu, leži mi tu telefon a už má 3100. Před očima mi to tam naskakuje jak... 3140, stopky, 3180, přesně jak rychle tohle píšu, 3300. Super. :-]

Ale jako OK, nedělám to kvůli číslům.

No možná trošičku. :-]

3240. Fakt asi celá rodina, nebo nevim.

3580. (A to teda má za poslední týden asi 7000, to jsem si říkal, to se dá.)

3780 Konec reportáže
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAAJAA: Tenhle měsíc ještě nemám ani každý den všechny tři questy, nějak to beru moc volně :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    NELLAS: Jsem se rozhodla ve středu, když měl první jen 4.000 že se zkusím přiblížit nahoru, v pátek jsem se držela na vzdálenost 1.000 od prvního mista a včera jsem ho přeskočila. On se v pátek snažil utéct a udělal své denní maximum 3.500, ale, včera už se k tomu neodhodlal. (Já jsem loni 29.4 udělala za den kolem 9.000, ale to byl litý boj o třetí vítězství, v diamantu, v řadě, to byl můj osobní cíl 🙈 )
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAAJAA: Tolik já nedám za měsíc, i turnaj jsem "vyhrála" z nějakého zadního místa a jen jednou.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    NELLAS: Jsem si říkala, že když mi vychází tak hezká čísla, že bych to mohla zaokrouhlit, když jsem poprvé v turnaji... 😇

NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAAJAA: Tvl!
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Doufám, že už se ro nezměnilo 🤞🏻

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dneska těsný.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    NELLAS: Já jsem v pondělí na Duolingo zapomněla🤷‍♀️😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KASUMI: To dělám už posledních pár měsíců. Až doteď. Dneska to už fakt neudržím. A to jsem začínala až těsně před půlnocí, ale nějak mě to hodilo mezi magory.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja posledni dva tri tydny jen udrzuju ligi a streak
    Tze top je ok

VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Taky sem tentokrát vlezla do špatný hospody. V demotion zone je ID s 2520... Za todle sem klíčema nezvonila.
    VIDA
    VIDA --- ---
    TUILE: Jj, to sem se v pondělí ráno probudila a mělo to skoro deset tisíc. S průměrem 450 denně to vypadá, že budu bojovat o přežití. To už sem dlouho neměla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Doteď se mi s 1200-1700 (v extrémním případě) dařilo proplouvat, ale teď se to fakt zbláznilo a já nebudu součástí toho šílenství.
    TUILE
    TUILE --- ---
    VIDA: tyvole 56! :o
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Znám. Já sem 20. Zatim.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam