• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Vcera bylo fakt osklive, nechtelo se mi nic, tak jsem realne zkousel co je mozne, kdyz u toho clovek sedi s prestavkami prakticky cely den. Skoncil jsem s osobnim rekordem 4952 bodu a 50 dokonalych lekci v jeden den, delal jsem to na notebooku, takze to slo velmi rychle, bez napovedy slov, takze i prijemne procviceni psani vsemi deseti. Ty boosty XP krasne navazovali, ale realne se na single uctu podle me o moc vic udelat neda.. jestli nekdo dava par dni po sobe mezi 5-7k XP tak musi lezet nekde v nemocnici, nebo to nechapu, protoze to bylo celkem vycerpavajici. .)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RUTHLESS: Těším se na tvé komentáře :D
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jo, mám novej update a mám už nový achievmenty a muzu komentovat :-) jste rádi? :-D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    🧐

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: zu viel! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Nevím, wieviel? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: No vidíš, já nedávno. Ty jsi holt v ruštině ještě přede mnou.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: víš, kolik pětek, dvojek a jedniček z biologie jsem dostala? :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: to jsem ale měla první já! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Jinak já měla v němčině (i v rámci těch přeskakovacích lekcí, které výhradně dělám) asi tři nebo čtyři celé celky, kdy se jednalo pořád o školu, psaní písemek, chození za školu, vyrušování v hodině, psaní referátů, odmlouvání učitelce a podobně. Zlatá práce!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Vsjo plocho i lučše ně budět :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    No já si poslední dobou připadám, že mám v Duolingu druhej job. Představuju teamu nový kolegy, podávám hlášení ředitelce, učím lidi pracovat s tiskárnou... Jako je to asi praktičtější než "krokodýl v divadle" a "zmije v taxíku", ale sem z toho krapet unavená a výplata nikde.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Líbí se mi, že ve feedu někdy vídám od ostatních věci, co jsem už sama sdílela.
    Nedávno to byla věta (v němčině) Ty světle zelené šaty patří mojí kočce.
    Sem tam vídám i tu ruštinu.
    Je vidět, že to zaručeně pobaví :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Já mám poslední dobou taky hlody...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pes mojí kamarádky chce spát u mě v ložnici a mně se to nelíbí, musím si s ní promluvit.
    A proč si nepromluvíš s tím psem?

... a pak...

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TRIX_XIRT: no me to deprimuje tak ze jsem to vyhodil z plochy. Xicht zdechlej.
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Zjistila jsem, že mám unaveného ptáka když v Androidu přejíždím mezi aplikacemi.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Ach jo, když už jsem sem vlezla, tak já teda zase začnu, no…
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    ELISEBBAH: To budou určitě dvě soutěžící třídy! (Nicol) A vs. (Patrick) B
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam