SHARKIE: Nejvtipnejsi jsou lide, co maji 6 dnu jednu lekci denne (nebo par stovek XP) a pak najednou 1 den, kdy behem par hodin udelaji pres 10k XP. A v logu pro ten 1 den velmi nepravdepodobne scenare. Ja uz to ani nesleduji, ale kdyz jsem se koukal, tak jsem videl veci obcas.
Nechapu tu motivaci, Duolingo vnimam jako pseudo-anonymniho dobreho pomocnika k vyuce jazyku. Jestli smim soudit podle sebe, tak je mi uplne jedno jestli lide, ktere znam, tam vubec nejsou nebo toci 10k XP tydne. Neprekvapive jsou casto jejich language skills uplne jinak a celkova suma vsech skills ale uplne jinak. Ale nekdo ma asi potrebu tam exhibovat. Nebo je to nejaky humorny pokus o microagression? Netusim a nevyresim 😊 Ale rad bych si poslechl tu motivaci cheaters, proc to delaji / co si od toho slibuji.
PS: To, ze vetsina tehle lidi tam mela u X jazyku "z rustiny do..." nebo rovnou uzivatelske jmeno v azbuce, nepomaha stereotypum o RU. Nerikam ze to jsou jen oni, ale ten pomer byl zarazejici, urcite pres 90%.