• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: No, ale ty achievementy se levelujou, ne?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    You earned the Perfect Week achievement by completing 1 Perfect Week!
    Cože? To už jsem uděla nesčetněkrát!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Dneska teoreticky kvůli výpadku ani nemusíte ;-)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Munya Chawawa | Duo Lingo ruined my life 😭🦉🇪🇸 #comedy #duolingo #reels @duolingo | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/C56CslToHgT/?igsh=MXcwODZpMWcwdjZ3aQ==

Haha.
    E42
    E42 --- ---
    HRAFNAIN: Ani když ve výběru jazyků dojdeš až nakonec a dáš "...more"? Tak si můžeš vybrat z asi všech kombinací jazyků.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Poslal jsem pro DE přihlášku na B1 certifikát, konec srpna. Výsledek si netroufám odhadnout, ale těším se - ať vím, na čem jsem.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: motivační 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z FB:

QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Zato moje je nepoužitelná 😅

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    A ocividne nektere koncepty je v rustine potreba vysvetlovat!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Tahle lekce vypadá slibne! 😀

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Oni tam pridali i minihry. Musela jsem poradit Juniorovi cestu k muzeu a u toho umyt mapu mesta.

CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm tak po mně to zase chtělo opravit chybu, kterou jsem neudělal, ve větě, kterou jsem snad ještě neviděl, zatímco nějaké obraty, se kterými jsem bojoval (dělal chyby) se v chybách vůbec neobjevily. Že mi to nepočítá 2x body a občas dokonce odečítá, to je poslední týden normální. Tvl teda.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: Jo, taky to u španělštiny mám už dlouho.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    400 dní :-)
    E42
    E42 --- ---
    MOIRAIN: Tohle má španělština už aspoň půl roku.
    Mchm, docela zábavný je povídání s AI v Memrise, když se ji rozhodneš trollit.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TUILE: A jedeme 💪

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    co to *urva jest, u angličtiny to po mně u "příběhu" na konci chtělo odpověď na otázku - vlastní tvorba a vyhodnocovalo to AI, nebo co
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak zase nie 🙂

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CROSS: Ad RU: Uznavam a omlouvam se, nemusi to byt RU, muze to byt kdokoliv s nativni znalosti RU. Jeste me napada, ze ta koncentrace nativniho jazyku tehle podvodnicku proste bude moji casovou zonou (zacatek v 6 rano CET).

Ad spoustu casu: Necham na posouzeni cteneho ctenere, zda je toto spise "spousta casu", nebo spise podvod.

Pripominam, aby tohle zbytecne nekoho neodradilo: Nikdy jsem nemel vic jak dva podobne "hrace" pohromade a tudiz za me gamification porad OK, YMMV. Alespon zrovna ja nepotrebuji byt prvni. Mimo diamond league jsem to nevidel, coz je fajn zejmena pokud do Dua uvrtate sve male deti (kde bych diamond league neocekaval, YMMV).

Zdroj: https://duome.eu/Olga264455 (kliknout na drobnou ikonku "RAW")

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam