• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TUILE
    TUILE --- ---
    LORD_DE_SEIS: ma taky ne. sestoupila sem do obsidiamu. posledni dobou mi nejak chybi motivace (kafe uz si objednam a ty slovesa, co mi ted duo cpe mi prijdou zbytecny, takze mi nekezou do hlavy).
    TUILE
    TUILE --- ---
    teda za 2000

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TUILE: to by mi má čest nedovolila :-D
    TUILE
    TUILE --- ---
    LORD_DE_SEIS: za 200 drahokamu si muzes koupit setrvani v lize.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: s fq by to mohlo byt ok? 3+3+5?

Ale uz se mi to takhle parkrat stalo, ze mi přibylo 20+ questu za nic.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (ale rozbitý to asi mají, 11 questů za dva dny fakt neškáluje 😂)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MOIRAIN: To je asi pro Hujery. Nejsem koukám teda až takový salám jako Kasumi, diamantovou trofej jsem vzdala, ale jinak nepadám... ale 50 je furt doable

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: příští týden zkusim počkat do pondělí do večera, abych nebyl v lize, kde potřebuju 10k xp, abych se udržel v lize ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Příští týden co?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ta dááá :-)

akorát jsem dement zapomněl počkat do pondělí do večera, tak příští týden no...

KASUMI
    KASUMI --- ---
    My lenosi, co kazdej tyden spadneme o ligu.. 😀

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: f poho 😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Ježíš, pardon, mně to nedošlo, já to fakt dělám podle času a chuti, ne podle kalendáře :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: a ani v tom neni friends quest, ten mi Nellas odbouchla pred pulnoci. Realne tedy 4 splnene a hlásí to 20.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOIRAIN: maj to rozbity.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    MOIRAIN: Ty jo, to ses nějak rozjela, ne? Já mám pořád 50.
    Ono to vychází docela dobře, pokud připočteš ještě cca 4x5 za friend questy, tak tam máš ještě rezervu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    červnová výzva - 100 úkolů, jsou normální?
    Vždyť to skoro nevychází
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Ale to se sčítá.
    CADDY
    CADDY --- ---
    QUANTI: jo tohle..jo, to me taky stve...otevru Duo, otevru si ranni truhlu...a nahle potom na me vyskoci, ze jsem dostal double z questu, takze vlastne zbytecne... kdyby to aspoň prodlouzilo ten cas...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CADDY: jako to je jedna věc, když se mi třeba naskytne pod ruku truhla s odměnou za quest. To mě taky prudilo, ale už jsem se celkem naučila na to koukat. Ale tadyto, co ti pošle ten spoluhráč přes týden, to se prostě rovnou objeví, když člověk klikne na blbej tab. Nevím, proč tam nemůže taky být možnost "claim in shop". Teď jsem nestihla udělat cvičení dopoledne, tak nemám ani ranní truhlu a bývala by se hodila. Ale ne, prostě marně vysněžila někde včera o půlnoci :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam