• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Jestli to je normální stav, tak je to hodně hloupé. Nechápu, proč to musí dělat tak mrňavé, aby si člověk bral lupu, když na Androidu to mají větší. Ale už jsem viděl na více aplikacích pro iPhone, že "design" je důležitější než použitelnost.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: To je podle mě normální stav, může to být i menší u ještě delších textů. DL to v nastavení nikde nemá, a muselo by podporovat dynamic type nebo jak se to jmenuje, aby to šlo ovlivnit systémovými nastaveními telefonu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    TUILE: Zkus to na poslechu, kde je více textu. Tady máš srovnání, zmenšil jsem to, aby to bylo plus minus velikosti mobilu.
    TUILE
    TUILE --- ---
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELDE: mne to prijde normalni. posli screenshot.
    bud mam lepsi oci nebo to mam vetsi.
    CADDY
    CADDY --- ---
    XBAHNO: to ano, ale to ja prave nejsem a snazim se delat o nejmene, aby mi nehrozilo, ze vypadnu z ligy a nemel ty ukoly prave prilis nesplnitelne... coz se zpravidla zatim projevovalo v XP konkurentu, friend questu a poctu bodu v mesicni vyzve... ale tyto denni ukoly nyni narostly uplne skokem do nesmyslu...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    CADDY: To mi přijde relativní. Čím víc makáš, tím horší úkoly dostaneš. A když na to dlabeš, tak dostaneš easy. Možná si jenom příliš pilný žák...
    CADDY
    CADDY --- ---
    XBAHNO: ale zase přitvrdili... třeba sedm párování udělat... dříve byly v úkolu dvě...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem zkusil Duolingo na iPhonu a hodně mě štve, jak tam jsou malé texty, hlavně při poslechu - bolí mě z toho oči. Marně hledám, jak je zvětšit, někdo nějaký tip? Zvětšení v rámci nastavení mobilu zvětšilo akorát poslání dotazu na support.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    XBAHNO: jo, první řádek je za bod, druhý za dva, třetí za tři
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Pozorování: vypadá to, že zlatý denní quest je nyní za 3 body (+ 15min double). Tím se těch 80 do měsíce docela dá.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    POHODAVOLE: platím, ale v rámci té family nabídky, kdy to vyjde na docela komickou částku
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUANTI: ja mam placenou verzi na zkousku, ale asi to prodlouzim na mesic. Na mobilu travim plno casu a tohle se zda, ze ma alespon smysl :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---

Duolingo mám

39 hlasy od 39 respondentů

QUANTI
    QUANTI --- ---
    POHODAVOLE: já ne, ale plánuju to, jestli bude nějaká akce na rodinné předplatné ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POHODAVOLE: Zajímavá otázka.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Jinak me to teda dost bavi. Predpokladam, ze to tu asi vetsina lidi plati? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POHODAVOLE: To je asi nejoruzmnější.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SALVATOR: ja taky hledal a nekde jsem nasel, ze psal clovek na support, kde to vyresili, tak jsem jim napsal :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POHODAVOLE: Tyjo narazil sem na Redditu v r/duolingo na vlákno někoho s podobným problémem a nikdo tam bohužel nic moc neví.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/duolingo/s/bqWQcZom1L
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Netusite pls, proc mi zmizela moznost pridavat pratele? Apku mam par dni, hned jsem si pridal dceru a asi druhy den ta moznost zmizela.

Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam