• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Lol:)
    Ja se priznam, ze to flakam, co chodim na real italstinu 🤷‍♀️😀

SARGO
    SARGO --- ---
    Protože jsou všichni lemry líné, zůstala jsem v naší rodinné skupině sama - a právě mi skončila.
    Nemáte někdo místo, prosím, samozřejmě za patřičný fufník? :-D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: Robim prakticky vsetko, co v duu ide a dost veci, co tu pisete, som nejak nevidela (trojite xp, istu dobu ste tu pisali zas viac bodov za quest, na tournament som taky cakala strasne dlho). Za to mi ale pravidelne nedviha pocet splnenych questov, vynechava dvojite xp, nezarata splnenie questu ci koniec lekce a pod.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: To by spíš opakovací cvičení stimulovalo, ne?
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Možná proto, že hodně lidí dělá jen opakovací cvičení.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    CROSS: Ahaa, no kdyby to takto bylo, tak by mě to víc motivovalo asi :) ano ano i tohle je asi taková podvědomá dopaminová závislost? :))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: A len pre niektorych :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To je zase nějaké postupně zaváděné vylepšení.
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUTHLESS: Mně to už asi druhý týden dává za třetí daily quest 3x XP. Píše na 10 minut, ale přičte ten čas k běžícímu bonusu.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ja znam teda zatim jen double exp. Ale tim na 132 fakt nedosahnu v jedny lekci.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    RUTHLESS: to by me také zajímalo, dělala jsem Duolingo asi půl hodiny a pak se to začalo nějak násobit? Stalo se to poprvé.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---

Máte tento týden vstup do turnaje?

31 hlasy od 31 respondentů

NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: U mě jo, ale jinak mi přijde, že se to moc nekryje - viz jak jsem tu psala o prázdninách, že turnaj nikde a plno lidí psalo, že jich pár už mělo.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: tento týden je zas postupovej do turnaje (předpokládám, že u všech)
    Když koukám do historie, tak poslední turnaj skončil 4.8., takže nebyl 5 týdnů
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SHARKIE: Jen občas
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Jak funguju tie tournamenty? Tie su len raz za cas? Alebo sa o zapojenie treba nejak pricinit? Som prvy "vyhrala", vratila sa do diamondu a x tyzdnov sa mi neponukol ziaden dalsi.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: 132? Jak?!
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Duolingo někdy dokáže překvapit :)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VIDA: obávám se, že už by mělo vymačkaná tlačítka - moc kvalitně provedené to nebylo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam